Acasă Administrativ Cum a încurajat Primăria Brașov folosirea transportului în comun? A urcat prețul...

Cum a încurajat Primăria Brașov folosirea transportului în comun? A urcat prețul biletului la 4 lei, cel mai mare din țară

0

Mulțumiri primarului Coliban pentru decongestionarea traficului rutier în Brașov! Promisiunile din campania electorală au rămas tot pe hârtie, la fel ca și parcurile!

Brașovul se sufocă din cauza traficului rutier, dar administrația locală nu face nimic concret! În loc să încurajeze folosirea mijloacelor de transport în comun, reprezentanții administrației locale mai mult i-a descurajat pe brașoveni.

În primul rând prețul biletului pentru o călătorie este cel mai mare din țară. Este vorba despre 4 lei. Peste tot prin România prețul pentru o călătorie este de 3 lei. Normal că la acest preț brașovenii preferă să folosească propriile autoturisme. Deși consilierii locali au propus ca brașovenii să beneficieze o zi pe săptămână de gratuitate pe mijloacele de transport, așa cum au procedat și alte orașe din țară, primarul se încăpățânează să nu accepte un astfel de proiect, probabil pentru că ideea nu a venit de la partidul său.

În tot acest timp, Brașovul abia mai respiră. Niciodată nu a mai fost orașul atât de aglomerat. Traficul a devenit infernal, indiferent de zona orașului, peste tot este aglomerație.

Un semnal de alarmă asupra acestui aspect a tras și consilierul local Ciprian Chiricheș, cel care a solicitat primarului explicații. Din păcate, așa cum i-a obișnuit pe brașoveni, primarul a susținut că există o strategie, proiecte, etc. Dar concret, nimic!

 

 

 

Articolul precedentCine e de vină, cine a greșit… Ce spune conducerea Aeroportului Brașov de plecarea companiei DAN AIR
Articolul următorUn consilier local din Brașov solicită achiziționarea unui aparat de tip drug test pentru Direcția de Asistență Socială
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.