Cum a gestionat Guvernul pandemia de COVID-19? Ce spune pilotul Mihai Sturzu

Cunoscutul cântăreț și pilot, Mihai Sturzu,a comentat pe pagina sa de facebook modul în care Guvernul României a gestionat pandemia de COVID-19. Acesta susține că reprezentanții Guvernului sunt total depășiți de situație și nu mai au credibilitate în fața românilor.

”Tot citesc articole, postări, mesaje, comentarii despre numărul mare de infectați.

Am observat, însă, o întrebare legitimă care la început mi s-a părut mai degrabă “conspiraționistă”: cum poate un om simplu ca mine, ca tine, ca noi să ceară și să primească informații corecte, transparente despre numărul de oameni testați (nu teste făcute), despre locurile unde ne putem testa voluntar sau despre numărul corect de infectați.

Eu nu cred în teoria conspirației (5G împrăștie Covid și alte aiureli), dar sunt din ce în ce mai convins că autoritățile noastre sunt total depășite de situația prin care trecem și fac mai mult rău decât bine.

Am citit recent un articol despre mafia din spatele achizițiilor de măști, despre cum 90% sunt neconforme și cum cei mai mari importatori erau clanurile de interlopi. #românianormală

Recunosc, nu m-ar mira deloc ca actualul guvern să umfle din pix cifrele de acum pentru te miri ce câștig electoral sau de business. Până la urmă ei se distrează bine merci la petreceri (chiar în clădirea guvernului) fără mască sau distanțare, lăsând impresia că totul e doar o farsă, iar ei, care știu adevărul, evident că nu cred în povestea asta.

Pe de alta parte, cât de gravă ar putea fi situația actuală dacă noi avem astăzi mai mulți infectați pe zi decât în Aprilie?! Nici naiba nu mai stă în casă acum, cu orice stare de mama urgenței ar mai decreta ei!

Deci, cum rezolvăm problema transparenței și a credibilității? Pentru că din ce în ce mai puțină lume îi crede pe Orban, Turcu și alți miniștri, iar Iohannis și opoziția stau ca…  în păpușoi”,  a scris pe pagina sa, Mihai Sturzu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: