Cum a ajuns PNL Brașov singurul partid cu aleși județeni condamnați sau cercetați penal pentru diferite infracțiuni

PNL Brașov a ajuns să fie o adevărată ”oaie” neagră a liberalilor din România. Dacă alte formațiuni politice din Brașov și-au făcut ”curățenie” în partid și i-au tras pe linie moartă pe membrii care au probleme cu legea, PNL a preferat să meargă înainte cu ”penalii”. Drept dovadă sunt câțiva consilierii județeni, dar și un vicepreședinte, care iau în continuare decizii importante pentru județ.

Unul dintre consilierii județeni cu probleme este Mihai Donțu. Acesta este condamnat de instanță la o pedeapsă cu suspendare pentru un accident mortal. Cu toate acestea, faptul că este condamnat deja, nu l-a deranjat prea mult pe președintele partidului, Adrian Veștea. Mai mult decât atât, drept răsplată, Donțu a primit din partea PNL și un loc călduț în Consiliul de Administrație de la IAR Ghimbav, dar nu numai.

Vicepreședintele Adrian Gabor este un alt ales care a sfidat regulile de moralitate. Acesta a fost prins băut la volan în ultimul hal, având o alcoolemie de 2,26 g/l alcool pur în sânge. Culmea, era și la volanul unui autoturism al Consiliului Județean Brașov. Credeți că de mai bine de un an, de când a fost prins s-a întâmplat ceva, a luat conducerea partidului sau a Consiliului Județean vreo măsură împotriva lui? NU! Deci cu mașina instituției, cu benzină cumpărată din bani publici, se poate merge la cheremeze de partid, nu e o problemă pentru conducere, dar nici pentru instituția statului.

De asemenea, mai sunt încă 2 consilieri județeni PNL cercetați pentru infracțiuni de corupție. Este vorba despre Vasile Ungureanu și Dragoș Crăciun.

Așa arată PNL în Consiliul Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: