#cuinimalateatru

Vineri, 16 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la Centrul Cultural Reduta, Cuibul Artistilor ajunge cu cea de-a patra ediție a turneului național #cuinimalateatru. Pentru aceasta noapte, ei au pregatit pentru brasoveni 3 piese: IntrincercArta si Mai bine nu veni (dupa piesa dramaturgului brasovean Mihai Ignat).
Ca in fiecare an, intrarea este libera, iar tot ca in fiecare an, cei care doresc pot dona pentru a sustine cauza pentru care Cuibul pleaca sa cutreiere tara. Cauza din acest an este sustinerea artistilor vizuali, iar fondurile stranse in turneu se vor indrepta catre acestia.
Cuibul Artistilor deja nu mai are nevoie de prezentare in randul dumneavoastra, deoarece ne-ati sustinut la fiecare turneu. Astfel, cu ajutorul promovarii in presa brasoveana, peste 200 de brasoveni au luat parte la spectacolele pregatite cu drag de actori. Apelam la deschiderea si ajutorul dumneavoastra si in acest an si va rugam sa ne ajutati cu raspandirea vestii in comunitatea brasoveana.
Va asteptam sa fiti alaturi de noi #cuinimalateatru si sa va bucurati, alaturi de actorii Cuibului, de extraordinara energie pe care o emana arta facuta din suflet!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: