Cu o consilieră condamnată penal și cu minciuni la CV, primarul Coliban vorbește despre ”principii și valori”

Cine s-a găsit să vorbească de principii și valori, primarul Coliban, cel care și-a angajat pe ușa din dos o consilieră condamnată penal, dar și cel care se lăuda prin presa centrală că este absolvent de Automatică și Calculatoare când, de fapt, era exmatriculat. Sâmbătă, primarul a anunțat pe facebook că ”atacă” un loc în Biroul Național al USR-PLUS. A încărcat frumos o poză de grup și câteva cuvinte.

Organizațiile politice conduse de principii și valori sunt singurele care pot aduce în fața electoratului membri care să pună în aplicare promisiunile electorale, să aducă reformele așteptate. Organizațiile conduse de orgolii vor produce mult mai puțină valoare, iar electoratul va fi dezamăgit.

Candidez pentru Biroul Național al USR PLUS pe singura listă echilibrată, cu oameni de valoare de la fostul USR și de la fostul PLUS. Pe cea mai echilibrată listă când vine vorba de reprezentativitatea de gen. Pe cea mai reprezentativă listă când vine vorba de reprezentarea tinerilor.
Îl susțin pe Irineu Darău la președinția partidului, pentru că a demonstrat ani la rândul că este omul echilibrat, înclinat spre leadership principial, care poate readuce partidul acolo unde a fost: un partid care inspiră și oferă speranță!”, a scris  primarul pe facebook.
Astfel, primarul este foarte preocupat de candidatura sa. Uită însă că în Brașov miroase din nou a gunoi, iar el este unul dintre cei care în campania electorală a promis că va rezolva problema. Din păcate, nici măcar nu a discutat cu brașovenii despre acest lucru, acum este mult mai ocupat de alegerile interne decât de Brașov…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: