Crimă odioasă în Colonia Metrom. La 16 ani a omorât un tânăr și a băgat în spital o altă persoană

 Prin ordonanţa din data de 06.01.2020 a Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov s-a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului minor B.M.B în vârstă de 16 ani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor şi loviri sau alte violenţe.

          Ulterior la data de 07.01.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov a formulat propunerea de arestare preventivă a inculpatului mai sus menţionat.

          În fapt s-a reţinut că la data de 06.01.2020, în jurul orelor 03:00, pe fondul unui conflict spontan ce a avut loc într-un imobil dezafectat din Mun. Braşov, zona Colonia Metrom, inculpatul minor B.M.B. în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în zona pieptului pe victima A.M. în vârstă de 22 de ani, victima suferind leziuni traumatice incompatibile cu viaţa, decedând în jurul orelor 05:00. Tot cu aceeaşi ocazie, inculpatul minor i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona feţei persoanei vătămate majore F.L.A, aceasta suferind leziuni ce nu au necesitat spitalizarea.

          Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul organelor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov şi Secţiei 4 de Poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov.

          Facem precizarea că până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive, inculpatul beneficiază de prezumţia de nevinovăţie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: