Crimă la Ticușu Vechi. Doi bărbați au fost bătuți cu parul de către doi tineri de 17 ani

Crimă la Ticușu Vechi. Doi bărbați au fost bătuți cu parul de către doi tineri de 17 ani

  • Național
  • ianuarie 7, 2022
  • Fără comentarii
  • 1550

La data de 01 ianuarie 2022, în jurul orei 04.40, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la existența unei stări conflictuale, între mai multe persoane, pe raza localității Ticușu Vechi din județul Brașov.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au procedat la identificarea persoanelor implicate în conflict, acestea fiind patru bărbați, cu vârste cuprinse între 17 ani și 35 ani.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între doi tineri, în vârstă de 17 ani și doi bărbați, în vârstă de 33 ani și 35 ani, din localitatea Ticușu Vechi, județul Brașov ar fi izbucnit un conflict verbal spontan.

Ulterior, cei doi bărbați, în vârstă de 33 ani și 35 ani, ar fi fost agresați fizic de către cei doi tineri, cu obiecte contondente din material lemnos, ambii bărbați fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

La data de 02 ianuarie 2022, bărbatul, în vârstă de 35 ani, a decedat, sens în care, dosarul penal constituit a fost declinat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie, fiind efectuată reîncadrarea faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “omor”.

În baza probatoriului administrat în cauză, unul dintre cei doi tineri, în vârstă de 17 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 03 ianuarie 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a acestuia.

În cauză, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Stiri recomandate

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Peste 800 de noi cazuri COVID în județul Brașov

Instituția Prefectului informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică și Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției,…
Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022 este zi liberă

Minivacanță de 5 zile pentru români. 2 decembrie 2022…

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunțat că, Guvernul a stabilit ca 2 decembrie 2022 să fie declarată zi liberă pentru salariații…
Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice

Râșnovul va avea 14 stații de reîncărcare pentru vehiculele…

Amplasarea stațiilor de reîncărcare pentru vehiculele electrice în Stațiunea Turistică de Interes Național Râșnov este din ce în ce mai aproape.…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *