Cresc la Brașov cazurile de violență în familie. Încă o femeie agresată fizic de concubin

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunile de  “violența în familie” și ”amenințarea”.

În fapt, la data de 01 septembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 45 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 01 septembrie a.c., în jurul orei 17,15, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia în cauză ar fi fost agresată fizic și amenințată cu acte de violență de către concubinul său.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: