COVID-19 Razii ale polițiștilor la transportatorii de persoane și mărfuri!

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, organizează și efectuează pe raza întregului județ, acțiuni de verificare în domeniul transporturilor de mărfuri și persoane, în ceea ce privește respectarea normelor legale, atât de către conducătorii auto, cât și de către operatorii de transport.

Totodată, cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii brașoveni vor verifica respectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Acțiunile au scopul de a monitoriza respectarea normelor de sănătate publică pe timp de pandemie, dar și starea tehnică a transportului și siguranța în care sunt transportați pasagerii.

Atât transportatorii, cât și călătorii sunt informați de către polițiști cu privire la importanța respectării măsurilor de protecție în spațiile publice închise, pentru prevenirea răspândirii virusul SARS-CoV2.

Recomandăm cetățenilor să evite călătoriile, dacă nu sunt necesare, iar în cazul necesităților stringente să se deplaseze cu respectarea normelor de sănătate publică.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: