COVID-19 a ajuns și la Primăria Comunei Sâmbăta de Sus

Un angajat al Primăriei Comunei Sâmbăta de Sus a fost diagnosticat cu noul virus.  Acesta se afla în concediu la Sibiu și nu a intrat în contact cu funcționarii primăriei.  Bărbatul se află internat la un spital din Sibiu.

”Dragi prieteni,
Ați aflat că, din nefericire, un coleg de la Primărie a fost depistat cu coronavirus.
Vă scriu pentru a împărtăși cu voi noutăți despre starea sa de sănătate. Am vorbit ieri la telefon de două ori cu el, circa 10 minute, și mi-a spus că se simte destul de bine. M-am bucurat din tot sufletul să-l aud spunând asta și îl aștept din nou acasă.
Se află momentan internat la un spital din Sibiu.
Pot să vă confirm că nu a avut niciun contact cu niciunul dintre angajații Primăriei Sâmbăta. S-a aflat în concediu timp de o săptămână. A luat coronavirus în perioada concediului, pe când se afla la Sibiu.
Cu toate acestea, ca măsură suplimentară de siguranță, activitatea de la sediul Primăriei a fost suspendată până la data de 17 iunie. Înainte să începem munca, vom face o dezinfecție în toate încăperile. Și până acum s-au respectat la Primărie toate măsurile menite să ne asigure protecția: mănuși, măști, dezinfectanți. De altfel, v-am și anunțat într-o postare anterioară despre dezinfectanții cumpărați de Primăria Sâmbăta.
Toată echipa suntem sufletește alături de colegul nostru, avem încrederea că se va face bine în scurt timp și îi transmitem – dacă ne citește – să fie optimist.
Eu voi ține legătura cu el cât de des pot și voi reveni de câte ori primesc noi informații despre starea sa de sănătate.” a declarat primarul comunei Sâmbăta de Sus, Vasile Andreas.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: