COVID-19 a ajuns la Prefectura Covasna. Subprefectul, internat la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe s

Virusul SARS-CoV-2 a pătruns și în Prefectura județului Covasna. Subprefectul Cosmin Boricean a fost testat pozitiv cu coronavirus și acum se află internat la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe.

Conform weradio.ro, acesta fusese testat după ce un alt angajat al Prefecturii Covasna a fost recent diagnosticat cu COVID-19, iar subprefectul a avut simptome ale bolii.

„Domnul subprefect este internat, deci rezultatul este pozitiv. Se simțea rău, de câteva zile avea niște simptome. Medicul de familie i-a stabilit diagnosticul ca fiind o boală de plămâni, i-a dat antibiotice. Dumnealui a mai făcut un test înainte cu vreo două săptămâni, a fost negativ și era exclusă varianta infectării”, a declarat pentru sursa citată prefectul județului Covasna, Todor Iulian.

O anchetă epidemiologică a fost demarată pentru a fi identificate persoanele care au intrat în contact cu aceştia, iar sediul Prefecturii va fi dezinfectat şi se vor impune restricţii privind accesul în instituţie în cazul altor persoane în afara angajaţilor instituției.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: