Costel Mihai: ”Mă întristează că nu văd proiecte noi la Brașov în domeniul educației” (FOTO)

Fostul viceprimar al Municipiului Brașov, Costel Mihai, înțeapă actuala administrație locală și o critică pentru lipsa proiectelor noi în domeniul educației. Într-o postare pe facebook, Costel Mihai a vorbit despre învățământ, despre importanța educației, dar susține că proiectele începute în mandatul său sunt continuate cu încetinitorul de către șefii Primăriei Brașov. Acesta a încărcat și câteva poze sugestive cu activitatea sa din perioada când se afla în fruntea administrației locale.
Ce ne-am face fără educație?
Unul dintre pilonii oricărei comunități, educația joacă probabil cel mai important rol în dezvoltarea și pregătirea noilor generații. Mă bucur că în România sărbătorim cele 3 zile dedicate Educației: Ziua Națională a Învățătorului, Ziua Internațională a Profesorului și cea de astăzi, cea a Educației.
La nivel personal, am avut noroc de profesori care mi-au influențat modul de gândire și nu doar nivelul de cunoștințe. De aceea, am ales mai departe să susțin și să implementez proiecte ce țin de educație, fie ea timpurie, non-formală sau digitală. Chiar dacă unele proiecte începute în timpul mandatului meu de viceprimar sunt continuate încet de către actuala administrație, mă întristează că nu văd proiecte noi în domeniul educației.
La nivel profesional, mă bucur că am alături o echipă pregătită și dornică să ducă mai departe ideile și propunerile noastre pentru susținerea în domeniul educației.
În loc de La mulți ani, vă invit să vă gândiți la profesorul vostru preferat și să-i transmiteți un mesaj de mulțumire. Cu siguranță bucuria va fi nemărginită!”, a scris pe pagina de facebook Mihai Costel, fostul viceprimar al Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: