Corturi vandalizate de huligani. Brasoveni amenintati si agresati din cauza preferintelor politice

Intoleranța și violența în competiția electorală a atins cote alarmante la Brasov. Democrația nu înseamnă instigarea la ură și agresarea  competitorilor politici.
Organizația PSD Brașov s-a confruntat noaptea trecută si in aceasta dimineata cu o nouă serie de acte de huliganism. Noi incidente au avut loc în zonele Piața Dacia, Parcul Someșului și ITC- Alexandru Vlahuță, Municipiul Braşov. Mai exact, corturile special amenajate pentru strângerea de semnături pentru Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor, inițiativă a PSD au fost devastate, batjocorite și desenate cu sprayuri sau markere.
Ba mai mult, duminică dimineață, oamenii ce strângeau semnături în zona ITC- Alexandru Vlahuță au fost amenințați și agresați fizic de un locatar din zona respectivă, în ciuda faptului că la cort pentru strângerea semnăturilor se aflau trei oameni vârstnici.
Vom depune plângere penală la Poliția Brașov și așteptăm ca cei care au atribuții cu privire la paza și protecția arealelor din municipiu, respectiv Poliția Locală, să ia măsurile necesare și să ne dea explicații despre ceea ce s-a întâmplat.
“E revoltător ca actele de vandalism, violență și ură, să fie tolerate de autoritățile locale și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz!
Facem apel la toți competitorii politici ca decența și bunul simț, să primeze, indiferent de culoare, programe, acțiuni sau planuri de viitor.
Opțiunea politică se exprimă în mod pașnic, prin vot, nu împărțind pumni”, vicepreședinte PSD Brașov, Răzvan Popa.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: