Corona Brașov a fost retrogradată din Liga Națională!

Corona Brașov a fost retrogradată oficial din Liga Națională, sezonul 2019-2020.Decizia a fost luată de Comisia de Apel a Federației Române de Handbal.

Referitor la apelul formulat de CSM Corona Brasov impotriva Hotararii nr. 1/ 06.12.2019 a Comisiei de Disciplina a FRH, Comisia de Apel decide:

  • Admite apelul formulat de CSM Corona Brasov.
  • In temeiul art. 21.2. din Regulamentul Disciplinar al FRH, schimba in parte hotararea apelata, in sensul ca, sanctioneaza echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Brasov cu retrogradarea din Liga Nationala „Liga Florilor MOL” editia 2019-2020. Mentine in rest celelalte dispozitii ale hotararii atacate.

Decizia va fi comunicata partilor dupa motivarea ei.

5. DOSAR 21/A/2019

Referitor la apelul formulat de CSM Corona Brasov impotriva Hotararii nr. 19/ 10.12.2019 a Comisiei de Disciplina a FRH, Comisia de Apel decide:

  • Admite apelul formulat de CSM Corona Brasov.
  • In temeiul art. 21.3. din Regulamentul Disciplinar al FRH, avand in vedere ca judecata in fata Comisiei de Disciplina s-a facut in lipsa partii, care nu a fost regulamentar citata, anuleaza Hotararea nr. 19/ 10.12.2019 a Comisiei de Disciplina si rejudecand cauza pe fond dispune:
  • Respinge exceptia necompetentei generale a organismelor jurisdictionale ale FRH, ca neintemeiata.
  • Respinge exceptia inadmisibilitatii sesizarii Comisiei de Disciplina a FRH, ca neintemeiata.
  • Sanctioneaza echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Brasov cu pierderea jocului programat intre CSU Stiinta Bucuresti si CSM Corona Brasov contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei Fan Curier editia 2019-2020 cu scorul de 10-0.

Decizia va fi comunicata partilor dupa motivarea ei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: