Copil sechestrat de mamă la Ghimbav. Ce spun autoritățile, ce măsuri s-au luat

Urmare a informațiilor apărute în spațiul public referitoare la cazul copilului sechestrat de către mamă, ieri, în locuința acesteia din Ghimbav, facem următoarele precizări:Copilul, în vârstă de șase ani și jumătate, este în acest moment în siguranță. A fost dus, azi- noapte, cu ambulanța la Spitalul de Copii, unde a fost evaluat din punct de vedere medical. Copilul este clinic sănătos și s-a recomandat consult psihologic/psihiatric de specialitate. Acum minorul se află împreună cu tatăl său.

”Tatăl a declarat specialiștilor noștri că se va ocupa de creșterea și îngrijirea copilului și că va părăsi România, împreună cu fiul său, în momentul în care situația se va clarifica.

Mama, însoțită de polițiști, a fost preluată de echipajul medical. Conform informațiilor primite telefonic de la reprezentanții Poliției Ghimbav, femeii i s-a întocmit dosar penal pentru amenințare și lipsire de libertate în mod ilegal.

DGASPC Brașov va asigura în continuare minorului și tatălui acestuia consiliere de specialitate medico-psiho-socială”, a spus Julieta Aurelia Gârbacea, directorul general al DGASPC Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: