Controversatul proiect imobiliar de la poalele Tampei , “chipurile” in dezbatere publica

Brasovenii sunt invitati de catre Primaria Brasov  sa isi spuna in mod oficial parerea legat de PUZ pentru locuinte colective de pe strada Petofi Sandor, la poalele Tampei.  Reamintim faptul ca acest proiect imobiliar a starnit adevarate controverse printre locuitorii Brasovului.  In zona ar urma sa se construiasca 20 de case (P+2).
“Persoanele interesate pot consulta Propunerile preliminare pentru PUZ locuințe colective strada Petofi Sandor nr 43-45“, avand ca initiatori Sapphire Towers SRL, Emerald Towers SRL și Victory Towers SRL pe portalul Primariei Brasov www. brasovcity.ro,  la urmatorul link
sau la avizierul Primariei Brasov, situat langa intrarea, dinspre Modarom, in cladirea primariei.
Cei care doresc sa faca propuneri sau sa isi exprime un punct de vedere o pot face pe e-mail, la adresa arhitect.sef@brasovcity.ro,  sau printr-o propunere scrisa, înregistrată la Centrul de Informatii pentru Cetateni (program L-V : 8.00-12.30, 13.30-16.00), in atentia Serviciului Amenajarea Teritoriului si Gestiune Date Urbane din cadrul Directiei Arhitect Sef, pana in data de 16.12.2017.
Totodata, revenim cu urmatoarele precizari:
Initiatorii elaborarii acestui PUZ sunt entitati private si nu Primaria Brasov.
Aceasta consultare publica este facuta inainte de aprobarea Studiului de oportunitate. In functie de rezultatele consultarii, ale discutiilor din Comisia Tehnica de Amenajarea a Teritoriului si Urbanism si ale documentelor depuse, se va lua o decizie cu privire la avizarea sau nu a oportunitatii realizarii acestui PUZ. Doar daca se aproba acest studiu de oportunitate, se trece la etapa propriu-zisa de elaborare a PUZ-ului si obtinere a avizelor.
Detalii cu privire la procedura de consultare publica puteti gasi si pe Facebook-ul primariei, la urmatorul link:
Primăria Municipiului Braşov” au declarat reprezentantii municipalitatii.
Mai multe despre parerile brasovenilor legate de acest proiect imobiliar puteti citi si aici 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: