Controlor RAT batut de un tanar. Batausul a fost retinut

La data de 11.04.2017, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu în calitate de controlor într-un autobuz aparținând RAT Braşov, un bărbat în vârstă de 32 ani a fost agresat de către un alt bărbat în vârstă de 28 ani.

„Verificările efectuate au  relevat faptul că agresiunea a fost determinată de identificarea în mijlocul de transport în comun a mamei persoanei suspecte, care nu deținea bilet de călătorie. În acest context, s-a stabilit că, în timp ce autobuzul era oprit în staţia „Astra” din municipiul Braşov, în mijlocul de transport a urcat persoana suspectă, care, fără a invoca un motiv, a lovit persoana vătămată, creând o stare de temere în rândul celorlalţi călători.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării îngrijirilor medicale”, a spus Gabriela Dinu, purtator de cuvant al IPJ Brasov.

În cauză a fost dispusă măsura reţinerii suspectului, în baza unei ordonanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: