Contract de finanțare semnat pentru Spitalul regional din Iași. Urmează Craiova și Cluj. La Brașov doar promisiuni…politicienii sunt de mămăligă

Ministrul Dezvoltării Ion Ştefan a anunţat, luni, că a fost semnat contractul de finanţare a Spitalului regional Iaşi, în valoare de circa 500 milioane euro. Ministrul a precizat că, în prima parte a anului viitor, vor fi semnate contractele şi pentru celelalte două spitale regionale din Craiova şi Cluj.

În timp ce guvernanții vorbesc despre spitalele regionale din țară, la Brașov persistă minciunile și promisiunile. Anul trecut, imediat după instalarea noului Guvern PNL, a fost retras din dezbarerea publică de pe site-ul Ministerului Sănătății proiectul Ordinului Ministrului Sănătății privind arondarea județelor Harghita și Covasna la spitalul regional Brașov.

Deși președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea se umflă în pene zi de zi ca un păun și se laudă că a vorbit la Ministerul Sănătății și va fi relansat proiectul în dezbatere publică, se pare că totul este doar vorbărie și promisiuni. De două ori a spus că proiectul va intra în linie dreaptă, dar de fiecare dată au fost minciuni.

Dacă nici acum nu sunt în stare să facă ceva când au Guvernul de partea lor, atunci când?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: