Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, în vizită la Consiliul Județean Brașov

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a avut în această dimineaţă o întâlnire oficială cu Hans Erich Tischler, consulul Republicii Federale Germania la Sibiu.

În cadrul discuţiilor, preşedintele CJ Braşov a reafirmat bunele relaţii de colaborare pe multiple planuri, pe care judeţul Braşov le are cu partenerii germani. „Cei mai importanţi actori economici din judeţul Braşov sunt investitorii germani, iar Şcoala Profesională Kronstadt, rod al parteneriatului administraţiei publice locale cu Clubul Economic German, a devenit cel mai de succes model pentru învăţământul profesional dual din România”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Adrian-Ioan Veştea i-a prezentat oaspetelui german etapele parcurse în realizarea Aeroportului Internaţional Braşov – primul obiectiv care se construieşte de la zero în ultimii 50 de ani, şi şi-a exprimat încrederea că operatorii din domeniul aeronautic vor fi interesaţi să deschidă rute de la Ghimbav spre cât mai multe destinaţii din Germania.

La rândul său, consulul Germaniei a remarcat că există un potenţial foarte mare de dezvoltare economică la nivelul judeţului Braşov, care va creşte şi mai mult odată cu funcţionalizarea Aeroportului. Domnia sa a asigurat că numeroase firme germane sunt interesate să facă investiţii la Braşov, în special în industria IT şi în domeniul serviciilor.

„Consiliul Județean Brașov, ca autoritate a administraţiei publice locale, va sprijini orice demers menit să asigure dezvoltarea judeţului sub aspect economico-social, să creeze locuri de muncă şi să valorifice potenţialul uman şi material pe care îl avem”, a concluzionat preşedintele CJ Braşov.

 

3 comentarii la „Consulul Republicii Federale Germania la Sibiu, în vizită la Consiliul Județean Brașov

 • 23 februarie 2021 la 19:49
  Permalink

  Republica Federala Germania? Tu ziaristule ești in urma cu timpul!

  Răspunde
 • 23 februarie 2021 la 20:40
  Permalink

  Stire prezentata intentionat truchiat intrucit Domnul Consul s-a intilnit in primul rand cu Primarul Brasovului,ca ne place sau nu ; dar acum ,din motive care imi scapa,primarul a devenit o tinta urmarita cu inversunare de acest site ; nu e saptamana in care primarul sa nu fie atacat sub diverse pretexte si este deja oarecum plictisitor si in acelasi timp trist ca se intampla acest lucru ; daca imi amintesc bine,pina in 27.09.2020 altele au fost tintele…😊;

  Răspunde
  • 23 februarie 2021 la 21:07
   Permalink

   Bine ai spus, pana in 27-09-2020 a fost ”personaj” principal altcineva. Acum este alt primar, alt personaj, deci este firesc sa se scrie despre el. Cand se va vor scrie minciuni, sa ne ”certati” , pana atunci, lucram cu ”materialul clientului”. S-au tăiat copaci, a fost exmatriculat, s-a laudat cu proiectele altora, si-a adus o armata de consilieri la primarie, a platit o suma uriasa de revelion pentru un foc de artificii vazut pe facebook(puteam sa vedem din orice oras sau tara, gratuit), vreti sa scriem ca nu este asa? Ai spus o ”tinta urmarita cu inversunare” . La noi nu exista ”tinte”, sunt politicieni, primari, presedinte de CJ. Cat au putere si sunt la ”butoane”, da vor fi personaje in ziare zi de zi, nu doar la noi, ci in toata presa, lucru firesc. Ai spus de ”acest site”. Inseamna ca nu citesti ziarele din Brasov sa vezi ca scriu si altii, nu doar acest site. Tocmai, daca ar fi scris anumite lucruri doar acest site, ai fi putut sa ne suspectezi, dar cand vezi ca sunt 3-4 ziare, inseamna ca problema este la primar, nu la noi. Nu suntem noi de vina ca pana acum treaba lui s-a rezumat la sedinte foto si live-uri fara o finalitate. Plictisitor pentru tine, antrenant pentru altii, nu gandi pentru tot Brasovul, nu are relevanta. Atat de plictisitor a fost ca numarul cititorilor a crescut in ultimele luni. Potrivit trafic.ro si T5, luna trecuta am fost pe locul I pe judet. Deci, suntem atat de plictisitori, incat brasovenii ne citesc 🙂 Apropo de cine s-a intalnit primul cu acest consul… Pe bune, crezi ca noi analizam care si cum s-a pupat primul cu ala, are vreo relevanta acest lucru? Sau crezi ca stam pe yahoo si cum am primit comunicatul gata, il bagam? Daca cel de la CJ a ajuns ultimul si intru pe el prima data, asta e, ghinion pentru cei de la Primarie. Plus ca, acesti consuli viziteaza anual Brasovul, dar nu vad nimic spectaculos in urma vizitelor. Doar o plimbarica si cam atat…

   Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: