Consilierul USR de la Râșnov s-a ”supărat” după ce a postat o mizerie de text pe facebook

Consilierul local Horia Motrescu a reacționat imediat după ce a postat o ”mizerie” de text pe pagina sa de facebook. Acesta susține că nu este autorul textului, de parcă cineva ar fi scris în ziare așa ceva…Poate că este cazul ca acest consilier USR să mai trecă încă o dată prin text, poate își dă seama că este vorba despre postare…Este ca și în cazul Poliției Locale din Râșnov, când s-a ieșit cu un comunicat în care s-a susținut că nu l-au amendat pe mort, ci doar i-a fost dat un avertisment. Cam la fel este povestea și cu acest consilier local cu pretenții de politician care susține că nu a scris el textul, doar l-a preluat…De parcă nu tot aceleași cuvinte sunt postate pe contul său de facebook….Consilierul ar trebui să știe că atunci când este într-o funcție publică ar trebui să fie mai atent și să își asume ce postează. Nu poți posta ca un huligan de pe stadion, trebuie să ai o decență. Ce exemplu dă acest individ copiilor/adolescenților din Râșnov prin astfel de postări cu trimiteri sexuale? De asemenea, consilierul trebuie să știe că articolele din ziare sunt distribuite pe mai multe grupuri.

Textul postat pe facebook:

Propaganda PSD a lansat și rostogolit masiv tema “Vlad Voiculescu – Ministrul Sănătății nu are diplomă universitară”!
Una dintre sursele contaminării cu această informație falsă a teleghidaților a3 și rtv de pe Facebook a fost Cicciolina pesedista Lovin, aia care noaptea se scarmă în p**dă stând crăcită în fața camerei de videochat porno, iar ziua îi înfierează pe adversarii politici ai PSD!
Cicciolina pesedistă are aproape 55 de Mii de urmăritori, balivernele ei contaminează în primul val 60 de mii de teleghidați.
Canalele de propaganda ale PSD au rostogolit informația falsă, drept care toți teleghidatii care se respectă îl fac albie de porci pe Vlad Voiculescu și îi cer demisia, în postări și comentarii pe Facebook, dar și în lumea reală. La postările pe Facebook ale lui VV teleghidații îl acuză că n-ar avea diplomă și îi cer demisia!
Evident că li s-au alăturat și suporterii AUR și ai urlătoarei isterice șoșoacă, majoritatea fiind proveniți tot din rândul teleghidaților!”, a postat pe pagina sa de facebook consilierul local Horia Motrescu, vicepreședinte USR Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: