Consilierii PER și PSD, prima contră în Consiliul Județean. Vor măsuri concrete la Compania Apa

Problemele de la Compania Apa au dus la mai multe interpelari in sedinta Consiliului Judetean de joi. Nemultumiti de faptul ca liderii PNL care conduc si au majoritate in Consiliul Local si cel Judetean nu au luat de ani buni nicio masura concreta in cazul Companiei Apa, consilierii PSD si PER au solicitat conducerii explicatii.

Brasovenii au ramas fara apa potabila, iar conducerea Companiei Apa nu a comunicat bine catre populatie aceasta situatie sensibila. Ei au spus una, cei de la DSP alta. Nu a exista o coerenta in informatii. Din acest motiv, am decis sa solicit conducerii Consiliului Judetean sa ia masuri urgente, sa ii cheme pe reprezentantii societatii sa explice detaliat ce s-a intamplat. Cei vinovati trebuie sa plateasca, asa este firesc. Vrem un management de calitate, un pret bun si servicii pe masura. In prezent, se pare ca aceste lucruri lipsesc. Sunt salarii mari si cam atat, dar rezultatele intarzie sa apara, desi s-au facut investitii masive in retele”, a spus Radu Mitric, liderul consilierilor judeteni PSD.

Un alt consilier revoltat de faptul ca sefii Consiliului Judetean au uitat ca mai sunt si alte lucruri de rezolvat  in judet in afara de aeroport a fost Ionel Spinean. Acesta a afirmat ca sunt solutii, doar ca trebuie ca cineva sa si vrea sa implementeze ideile bune.

PNL are majoritate si in Consiliul Judetean si in Consiliul Local. Trebuie sa-si asume acest esec, aceasta problema pe care nu au gestionat-o bine. Sunt semnale in presa de multi ani cu privire la managementul de la Compania Apa, la preturile mari, dar si salariile celor de acolo. Ori exista interes, ori dezinteres, dar cert este faptul ca nu s-a rezolvat nimic. A trebuit ca orasul sa ramana fara apa ca sa vedem realitatea de acolo. Eu am prezentat si o varianta pentru aceasta situatie de criza, insa sunt oameni platiti care trebuie sa gaseasca solutii. Insa, Compania Apa trebuia sa aiba in vedere si o astfel de situatie, trebuia sa fie pregatita mai ales la cati bani s-au investit. Sunt specialisti acolo, de ce nu au gandit ca se pot intampla si astfel de situatii? Vreau ca liderii PNL din Consiliul Judetean si Consiliul Local sa se intalneasca la partid sau oriunde vor, dar sa fie luate masuri concrete la aceasta societate, nu ca pana acum”, a declarat Ionel Spinean, consilier judetean PER.

Pentru a fi luati in seriosi, consilierii PSD si PER au blocat un proiect referitor la autocarul etajat al Consiliului Judetean. Acestia au tras un semnal de alarma pentru conducerea institutiei cu privire la actiunile din ultima perioada.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: