Consilierii locali PSD: Ni se fură voturile în Consiliul Local

Consilierii locali PSD Brașov semnalează faptul că în ședința de ieri, la unul din punctele de pe ordinea de zi, votul unuia din consilieri nu a fost înregistrat.
Mai exact, consilierul local Alexandra Crivineanu și-a exprimat votul bifând căsuța corespunzătoare, însă, la final, acesta nu a fost cuantificat, în dreptul numelui acesteia neapărând niciuna din posibilitățile de vot: pentru, împotrivă, mă abțin sau nu particip la vot.

” Este inadmisibil ceea ce se întâmplă în Primăria Brașov. Atât timp cât mi-am exprimat verbal voturile pe amendamente, este evident că am votat și prin intermediul formularului. Dacă nu verificam după ședință raportul voturilor, nici nu aveam habar de asemenea practici. Din totalul de 23 de consilieri locali prezenți, la punctul 2 apar 3 voturi în minus, ceea ce înseamnă că s-a întâmplat ceva.
Asistăm la un furt efectiv din partea aparatului Primăriei. Acest lucru nu trebuie să se mai întâmple, iar metoda de vot trebuie să se schimbe!” spune Alexandra Crivineanu

” Pe de altă parte, democrația înseamnă vot liber, la vedere, asumat, iar ceea ce se întâmplă acum în Primăria Brașov ne duce cu gândul la totalitarism, la cenzură și la represiune.
Vom sesiza organele abilitate să facă cercetări și să hotărasca cine se face vinovat.
În cazul în care a fost eroare tehnică, vom solicita domnului Primar reluarea votului. Asemenea practici trebuie să înceteze imediat, brașovenii au dreptul să știe cum votăm și ceea ce votăm pentru acest oraș.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: