Consilierii locali PSD Brașov: Echipa de hochei pe gheață a Brașovului trebuie premiată

Consilierii locali PSD Brașov cer Primăriei organizarea unei ședințe extraordinare, pentru a premia echipa de hochei a Brașovului.
Aseară, Corona Braşov Wolves a câştigat titlul de campioană naţională la hochei pe gheaţă, competiție ce s-a desfășurat pe Patinoarul Olimpic din Brașov.

” În primul rând, felicităm Echipa Corona Braşov Wolves pentru rezultatele obținute, dar și pentru munca depusă pentru a ajunge la acest nivel. Solicităm domnului Primar convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local, în care să felicităm și să premiem echipa de hochei pe gheață, pentru rezultatele obținute în acest campionat. Propunem ca acest eveniment să aibă loc chiar în incinta Patinoarului, acesta fiind destul de spațios pentru a respecta regulile de distanțare socială și de igienă. Sportivii noștri merită recunoștință, indiferent de sportul pe care îl practică. Performanța înseamnă sacrificii, dar și satisfacție și tocmai de aceea, dorim să le aratăm tuturor celor implicați în echipa câștigătoare, recunoștința și respectul întregii comunități.” spune Lucian Pătrașcu, liderul de grup al consilierilor locali

Ba mai mult, vizavi de afirmațiile Primarului cu privire la faptul că echipa de hochei a Brașovului presupune foarte mari cheltuieli de la bugetul local, Pătrașcu spune că
” Această afirmație este falsă, Brașovul nicidecum nu are cel mai mare buget alocat pentru hochei din România, acesta fiind pe locul al treilea, la acest capitol. Dacă se dorește performanță în hochei la Brașov, atunci trebuie depuse toate eforturile și identificate soluțiile pentru ca echipa să fie susținută de municipalitate. Corona Braşov şi-a trecut în palmares al patrulea său titlu naţional, precedentele fiind obţinute în 2014, 2017 şi 2019.”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: