Consilierii locali PSD au stabilit programul audiențelor cu cetățenii municipiului

Grupul de consilieri locali ai PSD Brașov anunță programul audiențelor cu cetățenii municipiului, pentru această toamnă. Ne dorim ca de la 1 octombrie să intensificăm activitatea noastră de consilieri locali, prin contactul direct cu brașovenii și cu problemele pe care aceștia le întâmpină zi de zi. În Biroul Permanent Municipal s-a făcut o împărţire a oraşului în opt colegii, iar fiecare colegiu este în responsabilitatea unui consilier. Avem sedii arondate, în care fiecare cetăţean poate veni să-și prezinte problemele consilierilor locali social-democraţi, după cum urmează:

 

  1. LUCIAN PĂTRAȘCU – pe Str. Prunului Nr.41, Bl. 1, Sc.C

Contact tel.: 0720633288,

Adesa de mail: lucian.patrascu@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima joi a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. MARIUS BUNGHIUZ – pe str. Prundului Nr.20 – Piata Unirii

Contact tel.: 0745997952,

Adesa de mail: marius.bunghiuz@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima miercuri a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. ALEXANDRA CRIVINEANU – pe str. Lunii nr.6

Contact tel. 0740827224,

Adesa de mail: alexandra.crivineanu@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima miercuri a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. TUDOR DUȚU – pe Str. Carpenului Nr.3, Bl. A4, Sc.B

Contact tel. 0731221111,

Adesa de mail: tudor.dutu@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima vineri a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. SILVIU ACHIM – pe Str. Simeria Nr.4, Bl.11, Sc.B

Contact tel.: 0743594153,

Adesa de mail: silviu.achim@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima miercuri a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. DUMITRU TĂRĂBUȚĂ – Str. Lunii Nr.6

Contact tel.:0730126924,

Adesa de mail: dumitru.tarabuta@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima joi a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. GABRIELA URSE – in cartierul Avantgarden – sala de ședințe

Contact tel.:0749191640,

Adesa de mail: gabriela.urse@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima joi a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

 

  1. ANCA BERTEA – Bd. Alexandru Vlahuță Nr.10

Contact tel.: 0733353553,

Adesa de mail: anca.bertea@brasovcity.ro

Întâlnirile cu cetăţenii au loc în prima vineri a fiecărei luni, între orele 17-18.30.

Ne dorim ca aceste sesizări să fie scrise de fiecare cetăţean care vine, să treacă datele de contact, pentru ca sesizările să fie transformate în interpelări. Ei vor fi anunțați prin poștă despre stadiul demersurilor pe care le-am făcut pentru problema ridicată. Atunci când facem o interpelare scrisă Primăria trebuie să răspundă în termen de 30 de zile, iar noi, la rândul nostru, vom face informarea către cetăţeni. Întâlnirile vor avea loc în prima săptămână din lună, pentru ca la sfârșitul lunii, când de obicei sunt ședințele de Consiliu Local, sesizările triate să fie prezentate Consiliului Local sub formă de interpelări. Acesta este rostul nostru, să ne întâlnim cu cetăţenii și să aflăm ce probleme au. Cele care nu pot fi prezentate sub formă de interpelări, vom încerca să le rezolvăm cu executivul Primăriei, sau alte instituţii.

 

”Sunt nişte interpelări pe care le-am făcut, unele chiar cu un an în urmă. Unele au fost rezolvate, altele încă nu. Din păcate, Primăria reacționează foarte târziu. Este vorba despre interpelarea pe care am făcut-o în problema pubelelor de pe strada Ioan Cantacuzino. Deşi e o problemă de siguranța cetățenilor, Primăria nu vrea să facă nimic pe această stradă. Este problema cu cele două pasaje, de pe strada Crinului și cel din Triaj. Sunt probleme care au fost  aduse la cunoştinţa Primăriei, iar reabilitarea pasajelor a fost prinsă în bugetul pe 2017. A început şcoala, copiii din care merg spre Şcoala 11, sau cei care merg la Colegiul de Transporturi se află în pericol, pentru că nu au posibilitatea să ajungă în locaţiile respective în siguranţă. Am sesizat lipsa toaletelor din parcuri, studiile de fezabilitate sunt prinse şi ele în bugetul pe 2017 dar nu s-a făcut nimic. Ne aflăm la sfârşitul lunii septembrie, nu s-a început niciun studiu de fezabilitate. La fel și cu toaletele ecologice pe care le-am solicitat să fie amplasate până când cele permanente vor fi construite. Ele vor apărea în parcuri acum, în pargul sezonului rece, când parcurile nu vor mai fi atât de populate. Mi-aş dori ca Primăria, atunci când prinde în buget anumite investiţii, să încerce să le rezolve punct cu punct, eu aşa aş face. Dacă în 2017, în luna decembrie, vom merge să cerem prinderea unor investiţii pentru 2018, şi nu vor fi făcute, nu e în regulă”, a declarat Lucian Patrascu, liderul consilierilor PSD Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: