Consilierii județeni îi cer demisia vicepreședintelui Adrian Gabor

Consilierii județeni PSD: Vicepreședintele Consiliul Județean Brașov, Adrian Gabor, trebuie să se retragă din administrația acestui județ

În urma deciziei trimiterii în judecată a vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, grupul de consilieri județeni PSD Brașov cere demisia lui Adrian Gabor, membru PNL, din funcția publică pe care o deține.
Brașovenii nu merită să fie reprezentați de un om care a fost prins băut, conducând mașina instituției Consiliului Județean.
Desigur, noaptea, în afara orelor de program, când se întoarcea de la un chef.
Simplul fapt că a fost trimis în judecată ar trebui să constituie un motiv imperios de a se retrage de la conducerea acestui județ. Brașovul merită să fie reprezentat de oameni ce ii fac cinste, cu moralitate și integritate, responsabili de funcțiile pe care le dețin și mereu în sprijinul cetățenilor!
Reamintim brașovenilor că nu este singurul membru al PNL Brașov, care are probleme cu justiția. Astfel de comportamente trebuie să dispară definitiv de la toate nivelurile administrației publice.
Iar Consiliul Județean este una din instituțiile de la care trebuie să înceapă această schimbare. Inclusiv Președintele Consiliului Județean Brașov ar trebui să dea explicații brașovenilor cu privire la situația din spitale și la anchetele ce sunt în derulare acum.

Și consilierul județean independent Ionel Goidescu dorește demisia lui Adrian Gabor

Procurorii au postat un comunicat de presă prin care anunță trimiterea în judecată a vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor. După 4 ani în care nu a realizat nimic deosebit din funcția de vicepreședinte al CJ, este momentul ca acesta să își dea demisia!!!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: