Consilierii FDGR Brașov nu au votat bugetul Tetkron. Vezi motivul!

Sedinta Consiliului Local de ieri, 30 martie 2017, a fost una plina de evenimente.  De la acordarea titlului de cetateni de onoare unor personalitati ale orasului, la prezenta in sala a lotului de hockey al Brașovului, echipa Corona Wolfs. Au fost dezbatute insa si probleme administrative, inclusiv bugetul Tetkron.  Nu toti consilierii au cazut de acord in privinta acestuia.

“Prin programul de transparență administrativă anunțat în campanie și implementat din prima zi de consilier local din mandatul 2017-2020, vă pun la dispoziție înregistrarea ședinței de consiliu local din data de 30.03.2017.

 https://youtu.be/spJNglqa20Y

 Aș putea numi această ședință, o ședință festivă deoarece titlul de cetățeni de onoare ai municipiului Brașov a fost acordat unor personalități importante ale orașului, iar mai mult de atât, a fost felicitat lotul de hockey al Brașovului, echipa Corona Wolfs care a câștigat în acest an titlul de campioană națională în acest an.

 După momentul festiv al ședinței au urmat interpelările consilierilor: Sebastian Rusu (PNL), Lucian Pătrașcu (PSD), Cristian Macedonschi (FDGR) și Arnold Ungar (FDGR); care au primit toate, răspunsul imediat al primarului George Scripcaru.

 În final, țin să precizez că, noi consilierii FDGR Brașov nu am votat bugetul Tetkron Brașov deoarece considerăm că nu putem susține lipsa de transparență și proasta gestiune a “lipsei” de apă caldă și căldură din municipiul Brașov în anul 2016. Astfel am hotărât să nu dăm girul acestui management defectuos, mai ales că s-a înființat o entitate suplimentară “care să gestioneze” cheltuirea banului public pe apa caldă și căldură” a declarat Cristian Macedonschi, consilier Local din partea Forumului Democrat al Germanilor din România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: