Consiliera lui Coliban s-a contrat într-o zi cu mai toată presa locală. Primarul tace

De când și-a făcut pe instagram contul ”Nicoinprimarie”, consiliera primarului Allen Coliban a reușit performanța să iasă în evidență de mai multe ori, prin gafele sale, bineînțeles, pe persoană fizică.

În primele zile, Nicoleta Cârjan a luat la rând birourile din Primăria Brașov unde s-a pozat cu mască sau fără mască, chiar dacă eram în plină pandemie. A urmat postarea unde a vorbit de cultură… ”scena culturală și evenimente este varză murată”. La o altă postare pe facebook  în care se prezenta conținutul unei emisiuni TV, ”Nico” a întrebat:  ”A fost o apariție plătită sau din proprie inițiativă l-ați invitat în emisiune pe domnul Susanu”. Și aici a gafat, de parcă Allen Coliban plătește când merge la emisiuni…

Nu trebuie uitat nici modul în care a intrat pe grupul whats app de presă al primăriei, fără să spună clar cine este și cu ce se ocupă, motiv pentru care a fost luată la întrebări de unii jurnaliști. Bunele practici în comunicare nu sunt, cu siguranță, pentru Nicoleta Cârjan.

La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când ”Nico” s-a contrat cu cea mai mare parte a presei brașovene, fiind pusă la punct imediat după gafele repetate prin care a ieșit în evidență. De această dată, domnița s-a supărat rău de tot și a ieșit de pe grup. De parcă o ținea cineva cu forța acolo. Culmea, pe zona de presă, sunt deja câțiva angajați din primărie care se ocupă de relația cu jurnaliștii, chiar nu își avea rostul o persoană în plus.

Ciudat este că primarul Allen Coliban tace și nu spune nimic, doar să-și protejeze consiliera din campania electorală. Mai mult decât atât, circulă zvonuri că i s-a pregăti un birou la Agenția Metropolitană Brașov. Bănuim că pe bază de competență va ajunge acolo, va susține un concurs care va fi anunțat ca să poată participa câți mai mulți brașoveni.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: