Consilier local despre iluminatul festiv: ”Domnule primar, v-ați gândit și la brașovenii din alte cartiere?”

Iluminat festiv la Brașov ca și pe timpul fostului primar Scripcaru.

Un consilier local l-a întrebat astăzi pe primarul Allen Coliban dacă s-a gândit și la brașovenii din alte cartiere atunci când s-a decis amenajarea centrului pentru sărbătorile de iarnă. Mai precis, dacă Primăria Brașov va monta brazi sau instalații electrice și în piațetele din alte cartiere ale Municipiului.

Vreau să vă întreb, domnule primar, dacă v-ați gândit și la brașovenii din alte cartiere, având în vedere conceptul ”iarna în culori”. Spuneați că impactul psihologic este de bun augur” pentru brașoveni. Cum veți proceda cu cei din alte cartiere?”, a întrebat Alexandra Crivineanu, consilier local PSD.

Imediat a venit și răspunsul primarului care consideră că iluminatul festiv și conceptul pentru sărbătorile de iarnă de anul acesta este adaptat la contextul de pandemie.

Am avut discuții cu furnizorul de servicii. Din păcate, pregătirea unui astfel de concept nu se face cu 2 săptămâni înainte. Propunerea de la care am pornit a fost similară cu cea de anul trecut. Avem timp pentru la anul să gândim un alt concept. Acum totul este adaptat la contextul de pandemie”, a spus Primarul Allen Coliban.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: