Consilier județean PNL, în război cu primarul și șeful Poliției Brașov: ”slugoi”, ”lingău”, ”gunoi” sunt doar câteva dintre apelativele folosite la adresa șefului IPJ

Scandalul perchezițiilor la fosta soție a consilierului județean Andrei Kadaș a escaladat. Ieri, consilierul PNL a declanșat un adevărat tir de insulte și jigniri la adresa șefului IPJ Brașov, Valentin Flucuș. ”Slugoi”, ”neocomunist”, „gunoi”, ”lingău”, sunt doar câteva din cuvintele aruncate de consilierul liberal pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, consilierul sugerează că actualul șef al IPJ Brașov ar avea imobil primit de la RIAL.

”Un NEOcomunist și “slugoiul” SCRIPCARU-DUNCA

Nu îți este ție rușine vis-a-vis de instituția care o reprezinți?
Nu îți este ție rușine de uniforma pentru care alții s-au sacrificat și tu te pozezi cu atâta fală?

Cum îți permiți tu să confunzi acea instituție cu propria ogradă? Cu împărăția ta? De unde ai tras tu concluzia că oamenii bine intenționați, care muncesc în acea instituție sunt sclavii tăi de pe plantație?

Măi “slugoiule”, măi “pensionarule de pensie specială”, cum îți permiți tu ca în discuțiile tale “speciale” și în grupuri restrânse să îmi urezi mie “veșnică pomenire” și “că mă faci”?
Tu CORECTULE, tu farsorule cu imobile RIAL?

Măi “gunoiule”, cum ai putut tu să faci o “mică eroare” să coordonezi hărțuirea unei femei singure cu 2 minori, în condițiile în care cel căutat locuiește și are familia, copiii dincolo de gard, unde i-ați și găsit?

Cum ai dat tu ordin să interzici accesul la o conferință de presă (publică, ca să punctez pentru tine, că tu ești învățat cu ascunsul pe sub preș) și să îți pui colegii într-o situație penibilă, de nici să nu mai răspundă la telefon?
Nu “draguțule”, te informez că instituția aceea este a cetățenilor, nu îți aparține și nu îți va aparține niciodată!

Da oameni buni, aceasta este sluga politică, debarcată la Brașov, preamăritul comandant al POLIȚIEI BRASOV și care se crede atotstăpânitorul uniformelor.
Da, el este cel care la ordin hărțuiește minori și își permite să dea ordine de răzbunare ca în propria bătătură, ca în “epoca de aur”.

Atașez mai jos, poza acestui “lingău” Scripcaro-duncist, dictatorul POLIȚIEI BRAȘOV, mandatele de percheziție pentru alții (în afară de cel cautat și care locuiește acolo), în care se vede clar că știau de adresa Lacurilor 33 simplu (imobil proprietate a celui căutat, unde locuiește și are familia pe care au și găsit-o) și mandatul pentru imobilul “gard în gard” în care au intrat dintr-o mică eroare, de nici nu au mai pus în aplicare ordinul judecătoresc, oamenii cu frică de D-zeu oprind percheziția.

P.S. Nu îți mai pune “lătrăii” să dea tot felul de comment-uri și să încerce să-ți spele rușinea, mai bine ocupă-te să-ți acoperi urmele de la RIAL, ipocritule!

Noo, acuma v-am dat motive să vă întâlniți pentru “strategii”!

#inechipadeslugi ”, scrie Andrei Kadaș în postarea de pe facebook.

Tot scandalul a pornit în urma perchezițiilor efectuate de ”mascați” la fosta soției a consilierului. Andrei Kadaș susține că polițiștii au greșit locația, dar și că i-au speriat copiii, aceștia ajungând la spital. De cealaltă parte, polițiștii susțin că în cazul perchezițiilor s-au respectat procedurile legale și că nu s-a greșit nicio adresă. Se pare că ar exista și o înregistrare cu intervenția oamenilor legii. Ce-i drept, din postările pe facebook, dar și din informațiile apărute în presă în ultimele zile, reiese că Andrei Kadaș ar avea legături cu interlopul Alexa, cel căutat de ”mascați” la percheziții. Rămâne de văzut unde va duce acest război și cine va câștiga. Cert este că pentru PNL este o adevărată lovitură de imagine asocierea unui consilier județean cu un clan interlop. Mai mult decât atât, surse din interiorul PNL Brașov au precizat că interlopul Alexa ar fi participat la mai multe evenimente unde au luat parte cei din conducerea Consiliului Județean Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: