Consilier județean: administrația județeană liberală ne agresează cu hărți, schițe și poze electorale și ne,, amenință” cu realizări mărețe

De vreo câteva săptămâni, administrația județeană liberală ne agresează cu hărți, schițe și poze electorale și ne,, amenință” cu realizări mărețe în următorul mandat, că hârtia suportă multe.
Nici nu mai vreau sa vorbesc foarte mult despre aeroport, care a fost folosit propagandistic la fiecare ciclu electoral, de 12 ani și până acum. Într-adevăr anul acesta s-au mișcat lucrurile și la aeroport, dar întrebarea mea este: de ce se mișcă lucrurile doar în an electoral? În ceilalți trei ani nu s-a mișcat un pai, deși au avut tot sprijinul legislativului, unde s-au votat, în unanimitate, toate proiectele legate de această investiție PRIORITARĂ.
Dacă tot a venit vremea bilanțului, hai să povestim și despre nerealizările actualei administrații județene:

1. Complexul Agrement de sub Tâmpa zace în paragină de mai bine de 5 ani, după o reabilitare, făcută din banii brașovenilor, de aproximativ 3,5 mil euro. Deși acum 2 ani s-a votat înființarea unei biblioteci în incinta complexului și redeschiderea bazei sportive, nici până în ziua de azi situația complexului nu s-a schimbat.

2. Sistemul sanitar județean, după parazitare sa de către clientela de partid a PNL-ului, își arată șubrezimea și e la un pas de colaps în fata crizei sanitare actuale, fiind nevoie să se apeleze la spitalele din județele învecinate.

3. Drumurile județene nu au mai fost reabilitate de ani buni, ca exemplu poate sta DJ 131B, unde pe o porțiune de aproximativ 15 kilometri asfaltul lipsește cu desăvârșire. Da, în secolul XXI în Brașov sunt drumuri județene de pământ ce se înmoaie la prima ploaie.

Si cum se spune că o poză face cât o mie de cuvinte, vă las mai jos și câteva poze care să ateste cele spuse mai sus.

Adrian Iatan-consilier județean PSD

sursa facebook.

One thought on “Consilier județean: administrația județeană liberală ne agresează cu hărți, schițe și poze electorale și ne,, amenință” cu realizări mărețe

  • 1 iulie 2020 la 12:09
    Permalink

    Hartile,schitele si pozele electorale,sunt furate,astia nu sunt in stare sa faca o schita care sa-i indrume la buda din “fundu” curtii….

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: