Conferințe ”electorale”. Nu au un acord scris, dar se laudă că vor colabora pentru realizarea aeroportului Brașov

O noua sedinta FOTO-VIDEO la Consiliul Judetean Brasov. In rolurile principale sunt tot actorii principali care au facut o pasiune pentru sesiunile FOTO, inca de la campania electorala din 2016. Este vorba despre Adrian Vestea si ”colaboratorii” sai pe ”vorbe”, fie din Brasov sau judetele invecinate.  Apropierea campaniei electorale i-a determinat pe acestia sa organizeze conferinte de presa la foc automat. Subiectul, acelasi: aeroportul. Ca cei de la Consiliul Judetean Brasov ies singuri cu declaratii, ca ii invita pe reprezentantii Consiliului Judetean Covasna sau pe primarul George Scripcaru, cert este ca totul este gargara electorala.

Drept dovada sta faptul ca de 2 ani de cand s-au tot intalnit si organizat conferinte de presa, reprezentantii Consiliului Judetean Covasna impreuna cu cei de la Consiliul Judetean Brasov nu au fost in stare sa parafeze o intelegere scrisa, privind colaborarea pe proiectul ”Aeroportul Brasov”.  Cu alte cuvinte, toate intalnirile de pana acum au fost motiv de socializare dintre cei implicati, pentru ca nu s-a semnat nimic.

Chiar presedintele Adrian Vestea a recunoscut ca nici nu ar putea in prezent Consiliul Judetean Covasna investi in aeroportul Brasov. La intrebarea daca are vreun acord scris cu judetul Brasov, Sandor Tamas, presedintele Consiliului Judetean Covasna nici macar nu a putut transmite un raspuns. ”Sa treaca bugetul si va raspund”. Va dati seama ce greu este sa spui DA sau NU, mai exact sa precizezi daca ai sau nu un acord cu reprezentantii CJ din Brasov… Insa, totul se dovedeste a fi o vrajeala electorala, mai mult o colaborare pentru alegerile care vin.

Intrebarea este atunci care ar fi rostul conferintelor in care apar toti si vorbesc despre aeroport? Plus ca tot seful CJ a recunoscut faptul ca dupa realizarea aeroportului acesta va ajunge in cele din urma la un privat. Atunci de a trebuit sa investeasca judetul, cand ar fi putut ajunge de la inceput la un privat?

Inca o precizare referitoare la aeroport, 23 de milioane de lei sunt pentru Brasov, nu pentru Covasna…Banii s-au mutat in Anexa7 de la Covasna la Brasov, prin amendament. Pentru ca sa priceapa toata lumea, vom anexa si o captura, astfel sa nu se mai bata campii in conferintele de presa.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: