Conferință Națională a TLDE

Vineri, 27 mai a.c. la Palatul Parlamentului, a avut loc prima Conferinta Nationala a TLDE, prilej cu care a fost ales noul Birou Politic National si noul presedinte al TLDE, Claudiu-Daniel CATANA.

La acest eveniment organizatia TLDE Sibiu a participat cu o delegatie din 5 membri: Adina-Minodora Murar, Coitan Iulia, Radu Telebus, Adrian Marin si Alexandru Gavrea.

De asemenea, TLDE Sibiu a participat si cu un candidat in cursa electorala interna, Adina-Minodora MURAR, presedinte TLDE Sibiu, care a fost validata in functia de membru a Biroului Politic National.

Mesajul transmis de catre presedintele TLDE Sibiu participantilor la conferinta a fost: ,,activez în politică de 3 ani, cu scopul de a promova valoriile si principiile liberale, singurele in masura sa asigure bunul mers al statului de drept.’’

Cu acest prilej, TLDE Sibiu face un apel catre toti tinerii care doresc sa activeze in mediul politic, rugandu-i pe acestea sa se alature echipei TLDE cu scopul de a aparticipa activ la viata politica locala si nationala.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: