Acasă Social Conferința Great People: Everything HR a ajuns la cea de-a 19-a ediție!

Conferința Great People: Everything HR a ajuns la cea de-a 19-a ediție!

Conferința Great People: Everything HR va avea loc în perioada 29-30 mai 2024, la Hotel Qosmo, Brașov.

Conferința se află anul acesta la cea de-a 19-a ediție și este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane din România care aduce experți de renume internațional din Marea Britanie, USA, Portugalia,  dar și nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic în mediul de business românesc, antreprenori și oameni ce creează viitorul resurselor umane.

Printre keynote speakerii acestei ediții se vor afla nume celebre precum:

  • Anil Seth – Profesor de neuroștiință cognitivă și computațională la Universitatea din Sussex. Expertiza lui reunește o serie de cercetări ce investighează baza biologică a conștiinței prin reunirea cercetărilor din neuroștiință, matematică, inteligență artificială, psihologie, filosofie și psihiatrie. Interesele sale principale de cercetare se referă la modul în care percepțiile conștiente ale lumii și ale sinelui pot fi înțelese prin lentila creierului predictiv. A publicat peste 150 de articole și cercetări și a scris bestseller-ul ”30 Second Brain”.
  • Tracie Sponenberg – Global Speaker on HR, Leadership, Techonology and Business Chief People Officer la The Granite Group, USA. Este responsabilă cu coordonarea oamenilor din companie din mai mult de 60 locații. Dacă în trecut Tracie se considera un om ce lucrează în HR, acum ea se descrie ca fiind un Leader în Business specializat în oameni. Această schimbare a perspectivei și a mindsetului a avut-o când a înțeles că înaintea profitului companiei stau oamenii.
  • Zarja Cibej – CEO&Founder My Tamarin. Având o experiență de 18 ani în antreprenoriat, business și legislație, Zarja a fondat un start-up ce are ca misiune ajutarea femeilor și bărbaților să se adapteze schimbărilor prin care trec (probleme de sănătate, fertilitate, avorturi, părințeală, menopauză, îngrijirea copiilor și bătrânilor din familie) primind ajutorul necesar pentru a putea rămâne productivi și focusat. A înțeles importanța incluziunii și diversității la locul de muncă, de aceea a dezvoltat și executat servicii ce sprijină retenția și satisfacția angajaților la locul de muncă. În 2023 myTamarin a fost recunoscută una dintre cele mai bune 10 Start-up-uri la nivel european ce sprijină familia și creșterea copiilor.
  • Pedro Pinto – Director of Operations Corpo Santo Hotel. Este dedicat cu ardoare leadershipului și calității serviciilor, cu aspectele nenogociabile în căutarea excelenței. Dezvăluind o pasiune nestăpânită pentru satisfacția oaspeților, dezvăluie spiritul unui concurent neclintit în fața provocărilor, întruchipând eșența tenacității și a hotărârii.
  • Flaviu Cicirean – Antreprenor, Creative Director, Branding Expert la Brand Minds&Brand Emotion. Este  fondatorul a două mari branduri. Brand Emotion ce a dezvoltat identitatea sonică a unor branduri importante din România ca BMW, Mini, Hornbach, Băneasa Shopping City, Radio 21, VibeFM, Antena1, RadioZU, ZU TV. Brand Minds este o sursă de inspirație pentru comunitățile de business, fiind printre cele mai căutate și apreciate evenimente de business din Europa Centrală și de Est, atrăgând anual mii de participanți din 80 țări.