Conferința cu dezbatere publică „Transportul Electric din Brașov – Trecut, Prezent și Viitor”

Asociația „Visum pentru Educație și Cultură” vă invită să participați la conferința cu dezbatere publică „Transportul Electric din Brașov – Trecut, Prezent și Viitor”. Evenimentul va avea loc miercuri, 19 Iulie 2017, ora 17:00, la Centrul Cultural „Reduta” din centrul municipiului Brașov, Str. Apollonia Hrischer nr. 8.

Tematica conferinței este legată de sistemul de troleibuze din Brașov, urmând să aibă loc prezentări și dezbateri despre beneficiile operaționale, tehnice și ecologice ale acestui tip de transport.

Iau parte la acest eveniment persoane cu preocupări în domeniul transportului electric, cu experiență în domeniul transportului public. Existența sistemului de troleibuze este în pericol în zilele noastre. Evenimentul dorește să contureze o viziune corectă asupra acestui tip de transport și să fie un apel important către administrația locală și către factorii de decizie în vederea păstrării, rentabilizării și dezvoltării transportului cu troleibuze la Brașov.

Invitați: Eric Trel (Amsterdam, Olanda), expert finanţări transporturi urbane Niculae Doboș (Cluj-Napoca), inginer tracțiune electrică Liviu Neag (Cluj-Napoca), director general CTP Cluj-Napoca, preşedinte URTP Tudor Măcicășan (Cluj-Napoca), specialist transporturi publice și trafic *consultant independent pe probleme de mobilitate urbană+ Gruia Hilohi (Brașov), arhitect-urbanist, cercetător în istorie urbană Gabi Buhus (București), arhitect

Pentru detalii puteți accesa acest http://visumbrasov.org/troleibuzul-in-pericol-la-brasov/. Confirmarea participării se poate face până la data de 18 iulie 2017.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: