Conect-R le cântă brașovenilor în noaptea dintre ani. Vezi programul complet!

Primaria Brasov a stabilit programul pentru noaptea dintre ani. Astfel, brasovenii sunt asteptati in Piata Sfatului incepand cu ora 23, cand vor urca pe scena Ansamblul de muzică populară Ţara Bârsei, Taraful Ţara Bârsei, Marius Ciprian Pop ( folclor), Conect-R, Ellie White.

Cu alte cuvinte, destul de slabut pentru un oras de talia municipiului Brasov. De exemplu, la Sibiu canta Smiley si Inna, doua nume mari care tot au scos piese ce sunt in topurile muzicale din tara. La fel si in marile orase din Romania, in noaptea de Revelion canta formatii cunoscute.

In timp ce Primaria Sibiu a alocat 775.000 de lei pentru noaptea dintre ani, la Brasov sunt undeva la 300 si ceva de mii lei alocati, conform purtatorului de cuvant al Primariei Brasov. Insa, aceasta suma este bugetul pentru toate evenimentele din luna decembrie 2017.  O diferenta enorma intre Brasov si alte orase. Primaria Brasov nu a fost in stare sa ofere locuitorilor nici macar iluminat festiv, doar centrul orasului fiind putin luminat.

Daca brasovenii ar avea un nivel de trai ridicat fata de alte orase din tara s-ar intelege, insa, avand in vedere ca transportul este mai prost ca in multe alte orase mari, salariile sunt la fel, apa potabila poate chiar mai scumpa, iar centrul istoric arata deplorabil cu avertizari gen ”Atentie, cad tigle”, chiar nu este de inteles unde merg banii brasovenilor in afara de ronduri de flori si giratorii…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: