Conducerea PNL și-a plimbat membrii prin pădure :) Chipurile a vrut să le arate ce înseamnă un drum forestier. Mulți nu au știut pentru ce au participat :) (VIDEO-FOTO)

Ședințele de partid de la PNL s-au mutat în pădure. Cel puțin așa reiese din ultima întâlnire a membrilor de partid care a avut loc pe un traseu de munte, cu plecare de la Lacul Noua. Chiar dacă liderii PNL au încercat să spună că cei adunați au fost brașoveni de rând, de fapt, când au fost întrebați cum au ajuns să se alăture grupului, unii au recunoscut că pe filieră de partid. Cu alte cuvinte, mulți au fost luați cu ”arcanul”. Na, dacă partidul o cere, normal că membrii se supun. Printre cei prezenți s-au numărat inclusiv consilieri locali, dar și șefi de instituții subordonați Primăriei/Consiliului Local. Culmea este că mulți dintre cei prezenți habar nu aveau pentru ce sunt acolo…asta spune tot despre adunarea liberală ”pentru natură”.

De fapt totul a pornit de la drumul forestier Gorița care va lega zonele Șapte Scări-Dâmbu Morii-Noua-Răcădău-Pietrele lui Solomon cu Poiana Brașov.

Primăria Brașov dorește să amenajeze acest drum, doar că nu sunt de aceiași părere și bicicliști din Brașov care nu văd cu ochi buni acest proiect. Pe lângă faptul că se vor tăia din copaci, nu văd sensul drumului. Din acest motiv peste 13000 de brașoveni au semnat o petițir care să oprească acest proiect. Bineînțeles, la PNL s-a ajuns doar cifra 7000, adică jumătate din cate semnături s-au adunat. Cum USR s-a băgat în acest proiect prin vocea senatorului Allen Coliban, zilele trecute a început un adevărat război între cele două partide, prin liderii lor. Fiecare parte a acuzat pe cealaltă de interese. Totuși, rămâne de văzut ce se va întâmpla până la urmă, care parte va avea de câștigat.

Mulțumiri lui Sorin David pentru VIDEO!

foto1: Liviu Ghitoc

foto2: Adrian Oprică

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: