Conducerea organizației județene Brașov a PMP s-a întâlnit cu aleșii locali

Conducerea organizației județene Brașov a Partidului Mișcarea Populară s-a întâlnit miercuri, 29 septembrie 2021 cu aleșii locali ai PMP din județul Brașov (un primar, trei viceprimari, 40 consilieri locali) pentru a identifica problemele cu care aceștia se confruntă și soluțiile la aceste probleme.

Este pentru prima oară când o delegație formată din președintele organizației județene, Radu-Valentin PAUL și vicepreședinți ai acesteia se întâlnește cu aleșii locali, după scrutinul de anul trecut.

Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură din municipiul Făgăraș, iar la ea au participat din partea organizației naționale a Partidului Mișcarea Populară președintele Cristian Diaconescu (online), Secretarul General Adjunc Adrian Pitigoi, Vicepreședintele responsabil de Transilvania Clement Negrut și Vicepreședintele Gheorghe Ialomitianu.

Liderul grupului PMP din Consiliul Local Ucea (3 consilieri locali), Ioan Stanciu spune că este pentru prima oară ”când am fost lăsați să vorbim. Este pentru prima oară când am fost ascultați. Nu e normal să fim căutați doar din 4 în 4 ani pentru a ni se cere voturile. Mi-a plăcut că am avut ocazia să punem cărțile pe masă și am încredere că va fi bine, de acum, și la PMP.”

Viceprimarul comunei Holbav, Bujor Adrian Nica a spus, după întâlnirea de ieri, că ”este pentru prima oară când am simțit că se construiește în PMP. Am văzut că oamenii de la Brașov și cei de la București vor să facă ceva pentru partidul acesta”.

Si Aurelia Bâta, consilier local la Părău, comună condusă de un primar PMP, s-a declarat mulțumită de acțiunea de ieri. ”Președintele ne-a făcut o impresie foarte bună. Se vede că vrea să facă treabă în partid, iar noi îl vom sprijini. E un om corect, iar corectitudinea duce la succese”.

Președintele interimar al PMP Brașov, Radu Valentin Paul a anunțat, la finalul întânirii, că se bizuie pe aleșii locali din județ pentru a duce la următorul nivel organizația județeană a Partidului Mișcarea Populară. ”Sunt plăcut surprins de susținerea pe care am simțit-o, de dorința de schimbare și de implicare a acestor oameni, care au obținut voturi în comunitățile lor prin propriile puteri, fără vreun ajutor de la partid. PMP Brașov se poate bizui pe aleșii locali!”.

PMP Brașov este în plin proces de reorganizare, după numirea, în luna august, a lui Radu Valentin Paul în funcția de președinte interimar al organizației județene.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: