Conducerea I.S.C.T.R. transmite comunicate doar de dragul de a arăta că ”există” și această instituție

Un șef la I.S.C.T.R (care nici măcar nu spune din ce județ este, cică Inspectoratul Teritorial nr. 8…care o fi ăla ), doar din comunicat reiese că ar fi vorba despre inspectori sibieni, a transmis presei un comunicat în care spune mai NIMIC. Că au făcut verificări la școlile  de ”Conducători Auto”, că au aplicat sancțiuni, dar fără să ofere și o concluzie a controalelor efectuate. S-au verificat 160 de autovehicule și 65 de școli de șoferi, dar câte sancțiuni au dat, ce nereguli au descoperit, Dumnezeu știe, ar trebui să ghicească jurnaliștii care au primit comunicatul, pentru că reprezentanții I.S.C.T.R. sunt zgârciți la informații, țin la secret informațiile esențiale. Am solicitat lămuriri și informații suplimentare, dar, nu a mai răspuns nimeni, e greu tare cu partea de comunicare, mai ales când lucrezi la stat și leafa vine indiferent dacă faci ceva sau nu…

”Pentru verificarea procesului de pregătire teoretica și practica al cursantilor care se pregătesc în vederea obtinerii permisului de conducere auto, au făcut obiectul unor ample acțiuni de control desfășurate în perioada 15-19.11.2021 de către inspectorii din cadrul I.S.C.T.R. atât în trafic cât și la sediile Scolilor de Conducatori Auto cât și a P.F.A.-urilor .

Activitățile de control au fost organizate simultan la nivelul întregii tari, și au avut ca obiectiv principal cresterea calitatii procesului de pregătire în vederea obtinerii permisului de conducere, în special pe segmentul micilor școli de soferi și asociatiilor de astfel de școli de soferi, infiintate în baza OMTI  733/2013, și pastrarea unui climat concurential corect pe piața de profil.

Inspectorii sibieni din cadrul I.S.C.T.R. au acționat atât în trafic, efectuand controale dinamice și inopinate cât, și la sediile scolilor și a P.F.A.-urilor de pe raza Judetului Brasov.

Au fost verificate în trafic 160 autovehicule destinate pregatirii practice a cursantilor în vederea obtinerii permisului de conducere.

S-au verificat 65 de școli de soferi și P.F.A.-uri la sediul acestora și s-a acordat o atenție sporita a modului în care responsabilii scolilor înțeleg sa respecte normele legale în vigoare., și s-au aplicat santiuni pecuniare acolo unde s-a impus”, spun reprezentantii intr-un comunicat de presa.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: