Conducerea CJ se plânge iar că nu mai are bani deși își cunoaște bugetul de la începutul anului. Vor fi mai puțini bani pentru aeroport

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea, a inceput din nou sa se planga in fata presei, tema fiind aceeasi: lipsa banilor. De aceasta data, seful CJ sustine ca se va reduce suma destinata aeroportului pentru a suplini alte nevoi. Numai ca, ce nu inteleg reprezentantii CJ, este faptul ca bugetul judetului Brasov a fost aprobat inca de la inceputul anului 2018, deci s-a stiut de la inceput ce bani sunt in cont, nu s-a schimbat nimic intre timp. Faptul ca nu stii sa gestionezi un buget asa cum trebuie si sa folosesti banii pe care ii ai spune cat de bun manager esti. Ce-i drept, Consiliul Judetean nu se compara cu orasul Rasnov, clar ca este o palarie cam mare pentru Adrian Vestea, cel care nu scapa nicio conferinta de presa in care sa nu se laude cat de priceput este in administratie si ce face la aeroport.

Din pacate, din dorinta de imagine si de a prinde radacini la o institutie de stat, unii dintre conducatori uita ca solutii sunt, doar ca trebuie puse in practica. De exemplu, o parte dintre consilierii judeteni au atras atentia conducerii CJ asupra faptului ca, daca vor fi bagati toti banii in aeroport, nu vor mai fi alte investitii in judet, ceea ce va fi o problema mare. Doar ca cei din conducere nu au ascultat, nu au inteles ca Primaria Brasov ar fi putut deveni un partener pentru Consiliul Judetean in ce priveste construirea aeroportului Brasov. De asemenea, au existat companii straine interesate sa investeasca la aeroport, mai exact Consiliul Judetean nu ar fi contribuit mai deloc cu bani. Numai ca, probabil pentru a nu pierde capital electoral, sefii CJ au tratat cu indiferenta ofertele venite. Daca ar fi acceptat, acum ar fi fost bani si pentru alte investititii. Dovada ca aeroportul este o miza electorala reiese si din intalnirile presedintelui Adrian Vestea cu primarul George Scripcaru, dar si cu alti primari sau presedinti de Consilii Judetene din zona unde era vehiculata ideea unei colaborari pe proiectul construirii aeroportului Brasov. S-au mai intalnit de atunci? NU! Drept dovada ca a fost o perdea de fum cu caracter electoral, de prostit alegatorii, pentru ca, in realitate, au fost doar vorbe goale.

Din pacate, astia sunt conducatorii orasului, mai interesati de propria imagine si de inca un mandat decat de comunitate. Nu mai spunem de armata de sefi de la Consiliul Judetean, de oameni care au spart sume imense pe deplasari in strainatate fara rezultate, dar, in prezent, sunt in continuare pe fotolii caldute pentru ca nimeni nu ii intreaba nimic. Nici faptul ca unii din conducerea posteaza vulgaritati pe conturile de socializare ca orice pustan de rand nu intereseaza pe nimeni, pentru ca asa sunt politicienii in Romania.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: