Conducerea centrală a PNL, nemulțumită de organizațiile unde sunt scandaluri și imaginea partidului este afectată. Este și Brașovul pe listă?

Conducerea centrală a PNL este nemulțumită de unele organizații județene din țară unde sunt scandaluri și imaginea partidului este afectată. Din acest motiv, liderii de la București vor să organizeze o întâlnire cu reprezentanții din teritoriu. Printre județele luate în discuții ar putea fi și Brașovul, care, în ultima perioadă, a tot fost implicat în scandaluri.

Un exemplu este cazul asocierii interlopilor cu liberalii din Brașov. Inclusiv președintele PNL a fost surprins într-o poză alături de un interlop cunoscut din municipiu. Conducerea centrală ar putea fi nemulțumită și de faptul că la Brașov cea mai mare popularitate o are George Scripcaru, deși acesta nu a fost ales pe lista PNL. Liberalii din fruntea partidului nu sunt nici măcar la jumătate din popularitatea primarului Scripcaru, ceea ce ar putea duce la nemulțumiri.

Deja sunt frustrări în rândul liberalilor. Și lipsa unor proiecte concrete își spune cuvântul. La nivelul județului Brașov, în cei 4 ani de mandat, liberalii nu au ieșit cu nimic în evidență. Singurul subiect pe care au mizat a fost aeroportul care, potrivit conducerii Consiliului Județean Brașov, este realizat doar în proporție de 30%…Cum pista era construită, clar că la acest proiect nu s-a făcut prea mult.

Mai mult decât atât, Organizația PNL Brașov a devenit ca o afacere de familie, unde mai mult membrii apropiați celor din conducere sunt promovați pe diverse funcții. Mulți dintre beneficiari provin din Râșnov. De asemenea, nu trebuie uitate nici ”moștenirile” politice. Un exemplu este Ioan Mareș, cel care conduce organizația PNL din Făgăraș. Fiica sa, Mara, a fost propulsată pe primul loc la alegerile din 2016 pentru Camera Deputaților, spre nemulțumirea multor membri din partid cu experiență administrativă.

Concluziile legate de modul în care se conduc organizațiile PNL din Brașov le pot trage cu ușurință brașovenii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: