Concursul pentru postul de manager de la Psihiatrie și Neurologie a fost suspendat. Consiliul Județean va plăti 3320 lei cheltuieli de judecată

Dr. Alexandru Grigoriu a castigat prima batalie cu Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brasov , dar si cu Consiliul Judetean Brasov. Acesta a solicitat in instanta suspendarea organizarii concursului pentru postul de manager la institutia medicala din cauza respingerii dosarului sau. Instanta a admis cererea medicului.

”Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei capacitaţii de folosinţă. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Consiliului Judeţean Brasov. Admite excepţia nulităţii cererii de intervenţie principala formulata Consiliul de Administraţie a Spitalului Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brasov şi în consecinţa respinge aceasta cerere. Admite cererea formulată de reclamantul Grigoriu Ioan-Alexandru în contradictoriu cu pârâţii Consiliul Judeţean Braşov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov şi în consecinţă: Dispune suspendarea executării rezultatului de respingere a selectării dosarului reclamantului de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, persoană fizică, la Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov şi a deciziei de respingere a contestaţiei formulate împotriva acestui rezultat, până la pronunţarea instanţei de fond. Obligă pârâţii să plătească reclamantului suma de 3320 lei cheltuieli de judecata. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Brasov. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 05.03.2019.
Document: Hotarâre  195/2019  05.03.2019”. se arata in decizia instantei.

Cu alte cuvinte, Consiliul Judetean trebuie sa plateasca si 3320 lei cheltuieli de judecata. Poate totusi presedintele Consiliului Judetean Brasov va face declaratii si pe acest subiect la fel cum iese in fata presei si pe tema aeroportului. Nu de alta, dar este vorba despre bani publici care se duc pe apa Sambetei doar din cauza managementului defectuos al institutiei.

3 comentarii la „Concursul pentru postul de manager de la Psihiatrie și Neurologie a fost suspendat. Consiliul Județean va plăti 3320 lei cheltuieli de judecată

 • 6 martie 2019 la 9:00
  Permalink

  Sa plateasca nesimtiti. Doar ei au facut combinația asta de rahat. Veste… și smecehrul ala se Kad…s. Vreti sa puneti toate tutele pe functii? Nu ii mai intereseaza nimic, doar banii.Taranca asta venita de pe la Moie…, nu este in stare sa administreze caminul ala de batrani, functioneaza fara acte in regula, dar se vede mare derectoare la Brasov.Tot asta Ka…s o tine in spate. Baiat bun . Pe bani se poate orice , nu mai conteaza daca esti sau nu pregatit. Felicitari Dr. Grigoriu, nu se putea intampla mizeria asta de asa zis concurs. Sa vedem ce se va intampla. Poate pana atunci fac si cei de la DNA ceva.

  Răspunde
 • 6 martie 2019 la 9:09
  Permalink

  LA PUSCARIE CU EI ! GUNOAIE DE OAMENI HOTI SI CORUPTI TOTI. MERGETI IN SPITAL SI LA VULCAN SI STATI DE VORBA CU ANGAJATI SA VA SPUNA DESPRE NESIMTITA AIA CARE SE VEDEA DIRECTOARE SI DESPRE LUCRARILE EXECUTATE DE FIRMA LOR ÎN CĂRDASIE CU KAD..S LA SPITALUL DE NEUROLOGIE ANUL TRECUT. ASA SE ZVONESTE. SA VERIFICE CINEVA. DR GRIGORIU ARE O VIATA DE ACTIVITATE IN SPATE . CUM SA CALCI ASA PESTE TOT?HUOOOO

  Răspunde
 • 6 martie 2019 la 14:47
  Permalink

  Aaa! Asta este și țărancă, și prost… pregătită… și laudaroasă! O apropiata de casă a cunoscutului om de de afaceri Nelu Tur…(zis Nel Parț)! Cel puțin așa se lauda parvenita asta! Cum mai funcționează azilul ăla dacă nu are autorizație??? Mă gândesc că poate a primit una specială de la Vest…a sau de la Ka…ș! De ce nu merg instituțiile în control acolo? Nu au voie său ce se întâmplă? E departe Moieciu de Brașov? Sau este prea aproape ea de șefii instituțiilor? DNA să vină să vă ia!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: