Concurs suspendat la Spitalul Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brașov (VIDEO)

Disputa dintre autoritatile judetene si actuala conducere a Spitalului Clinic de Psihiatrie si Neurologie Brasov s-a incheiat la Judecatorie. Mai exact, concursul pentru ocuparea postului de  manager al institutiei a fost suspendat.  Candidatura actualului  director, dr. Alexandru Grigoriu,  a fost respinsa de catre comisia de concurs pe motiv ca dosarul  acestuia era incomplet. Doar ca medicul sustine altceva. Dosarul ar fi fost complet insa, cateva dintre documente erau copii xerox ,  certificate la notar. In aceasta situatie, Grigoriu a depus o contestatie unde a prezentat  din nou toate documentele necesare, dar nu a primit pana in acest moment niciun raspuns.  Situatia este acum  una incerta in ceea ce priveste ocuparea postului de manager.
Desi o ordonanta de urgenta prevede ca fiecare instituție publică și organ de specialitate al administrației publice centrale este obligat să elimine cerința de depunere a copiilor legalizate după documente la furnizarea serviciilor publice, înlocuindu-le cu certificarea conformității cu originalul de către funcționarul competent, comisia de concurs a respins dosarul candidatului, desi acesta a respecta prevederile legale.
In acest timp,  presedintele  CJ BRASOV, ADRIAN VESTEA  se face ca ploua si trateaza subiectul la diverse considerand aceste acuzatii fumigene politice…Probabil tot din cauza fumigenelor politice mai multi consilieri judeteni nu au putut vota la un proiect avand in vedere numarul mare de sotii…angajate in institutie.
Cata atentie are Consiliul Judetean Brasov pentru institutiile sanitare…se poate observa oricand printr-o vizita la spitale.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: