Concurs pentru ocuparea locului de consilier în cadrul Consiliului Județean Covasna

Consiliul Județean Covasna anunță ocuparea prin transfer la cerere pentru funcția de consilier clasa I, contabilitate, din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Covasna.

De asemenea, pentru ocuparea acestui loc trebuie îndeplinite anumite condiții. Ocuparea funcției la clasa I este efectuată doar dacă candidatul are ca și grad profesional, gradul de asistent. Existența diplomei de licență, în cadrul absolvirii studiilor universitare sau echivalentă în domeniul stiințelor economice, reprezintă o altă condiție pentru ocuparea acestui post. Totodată, cunoștiințele în operarea pe calculator, sunt și ele extrem de importante. Ultima condiție pentru ocuparea acestui post constă în experiența în folosirea aplicației FOREXEBUG, reprezentând un avantaj pentru angajat.

Dosarele candidaților pot fi depuse la registrul Consiliului Județean Covasna, de pe data de 4 august, până pe 23 august 2021. De asemenea, bibliografia și alte date necesare sun conspectate pe site-ul Consiliului Județean Covasna, la secțiunea Despre instituție.

 

 

Butilică Diana-Alexandra

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: