VIDEO. Concurs la ISJ: 96 de candidați înscriși, 4 respinși, 2 nu s-au prezentat

96 de candidati s-au inscris in cursa pentru posturile vacante de director sau director adjunct de pe raza judetului Brasov. Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Judetean(ISJ) Brasov, doi dintre candidati nu s-au prezentat, iar alti patru au fost respinsi.

Ieri am sustinut prima proba a concursului cu directorii pentru posturile vacante in judetul Brasov. La proba scrisa s-au inscris 96 de candidati, 2 nu s-au prezentat, 4 au fost respinsi si au ramas la final 90 de candidati.Incepand de maine va fi evaluarea CV-urilor si programarea pentru interviu. La interviu, fiecare dintre directori va face o prezentare a ofertei educationale, manageriale pe care si-o doreste in scoala pe care va urma sa o conduca daca va lua concursul”, a spus Ion Negrila, inspector adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Brasov.

Dupa incheierea procedurilor, urmeaza depunerea contestatiilor care se vor solutiona in maxim 2 zile lucratoare. Astfel, pana cel tarziu 2 august, vor fi afisate rezultatele finale ale concursului.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: