Concurs de poezie și proză pentru brașoveni la Muzeul „Casa Mureşenilor”

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov organizează concursul de poezie și proză „Andrei Mureşanu”. Aflat la cea de-a XVIII-a ediţie, concursul se adresează braşovenilor și cuprinde două categorii: elevi și adulți. La fiecare categorie vor fi două secțiuni: poezie cu tema la alegere și povestiri din pandemie.

Creațiile participanţilor, în număr de maxim trei, se vor trimite pe adresa de e-mail a instituţiei: casa.muresenilor@gmail.com. Fiecare poezie/povestire va fi însoţită de datele de identificare ale autorului: nume şi prenume, număr de telefon şi adresa de e-mail.

Termenul limită de trimitere a creațiilor este 3 decembrie 2021, premiile concursului de poezie fiind oferite de Consiliul Județean Brașov și de sponsori locali.

Din cauza situației sanitare nu va exista o ceremonie de premiere, câștigătorii vor fi anunțați telefonic și își vor ridica premiul individual după data de 7 decembrie 2021.

Muzeul „Casa Mureşenilor” Braşov a anunțat că își dorește să promoveze debutul literar, motiv pentru care, cei care au volume publicate nu vor fi acceptați.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: