Concluziile liderilor PSD Brașov în urma alegerilor europarlamentare

Liderii PSD Brașov au vorbit intr-o conferinta de presa despre alegerile euroaparlamentare.

”Voi trage azi câteva concluzii referitoare la alegerile din 26 mai și vă reamintesc că la începutul campaniei spuneam că este una atipică. Brașovenii s-au implicat în procesul alegerilor, ceea ce este un lucru bun, demonstrează o implicare activă În județul Brașov, Partidul Social-Democrat a ieșit pe locul 3. După efortul, munca, tot ceea ce am demonstrat în acești doi ani și jumătate, vă spun sincer, nu ne-am fi așteptat să ieșim pe locul 3, pentru că am făcut lucruri frumoase și vă asigur că vom continua aceste lucruri. A fost a fost o ieșire și un vot dat contra, nu membrilor de partid, știți bine la ce mă refer. Am înțeles, am văzut că este o lecție chiar pentru manual de campanie.  Urmează o analiză pe fiecare localitate în parte, vreau să știu punctul de vedere al fiecărui coleg, fiecărui primar, fiecărui președinte de organizație. Ceea ce am început acum doi ani va fi continuat și cu siguranță o să fie tot în același ritm de reconstrucție a Partidului Social Democrat. Am observat foarte clar ce-și doresc brașovenii, ce își doresc cetățenii acestei țări, o colaborare și o comunicare mult mai aproape de ei. Mesajul a fost unul foarte clar, le mulțumesc pe această cale. Mulțumesc și votanților Partidului Social Democrat, 43.000 de brașoveni care au votat Partidul Social Democrat, celorlalți le mulțumesc pentru implicare. Cred că la următoarele alegeri vom avea o prezență șa vot la fel de numeroasă, pentru că brașovenii au simțit că, într-adevăr, votul lor contează și votul poate schimba opțiunile politice. Ziua de luni a fost o zi de reflecție, inclusiv ziua unei ședințe importante, a Comitetului Executiv Național. Partidul este unit, nu trece printr-un moment fericit, dar Partidul Social Democrat a avut întotdeauna și are în continuare capacitatea de a rămâne unit în momentele grele pe care le-a traversat. O să facem o analiză și la nivel de țară. Am conștientizat realitatea și e un moment de reconstrucție în interiorul Partidului Social Democrat, atât la nivel județean cât și la nivel național. Important e că totdeauna cetățenii au dreptate. Cu siguranță va fi o evaluare la nivelul Comitetului Executiv Național, fiecare județ avut un target înainte de campanie, Brașov a avut în jur de 45.000”, a declarat Marius Dunca, presedintele PSD Brasov.

Liderul Organizatiei Judetene a vorbit scurt si despre asa zisa scrisoare deschisa publicată de câțiva brașoveni.

”De vreme ce mă întrebați despre acea scrisoare, dacă aș avea un cuvânt mai frumos decât tăcerea, vi l-aș spune. În momentul de față, cei care au semnat această scrisoare nu au ce căuta în reconstrucția Partidului Social Democrat în viitor, și ajunge să verificați fiecare om care a semnat acolo. Sunt foști colegi de-ai mei, nu e bine să-i bârfesc, dar la fiecare proces electoral ei îmi cer demisia. Așa au făcut în 2016, la alegerile parlamentare, mă aștept ca și la alegerile prezidențiale să o facă. O parte nici nu sunt membri de partid, pe unii i-am văzut în campanie la Pro România. Sunt detalii care nu au niciun rost, am spus doar ce înseamnă viitor, trecutul îl cunoaștem cu toții, prezentul îl conștientizăm”, a continuat Marius Dunca.

Despre nominalizarea Roxanei Minzatu la Ministerul Fondurilor Europene

”Vreau să vă mai spun ceva despre ședința de luni. Este o mândrie pentru mine, în calitate de președinte, coleg și prieten al Roxanei, nominalizarea ei la Fonduri Europene. CV-ul ei i-a impresionat pe colegii noștri. Roxana a zis că nu dorește funcția, că vrea să construiască, să rămână la Brașov pentru că avem de construit. În unanimitate s-a votat, i s-a cerut cu galerie, în cadrul Comitetului Executiv, să accepte, iar ea nu a mai putut să dea în spate. Este un minister cu muncă uriașă, pentru că nu e un minister ușor, e foarte multă responsabilitate și ministerul unde te duci la 7 dimineața și nu știi când ajungi acasă.  Am mare încredere în potențialul și capacitatea Roxanei în calitate de manager și mă bucur și le mulțumesc colegilor din țară pentru sprijinul acordat și susținerea de care are parte momentul de față Roxana. E o mândrie pentru Organizația Județeană, mândrie cred că și pentru cetățeni ai județului Brașov, indiferent dacă vorbim de alte partide pentru că merită și a demonstrat că în politică, dacă ești serios, profesionist, poți să ajungi la cel mai înalt nivel. Este meritul Roxanei, de aceea îi și mulțumesc”, a conchis Marius Dunca, presedintele PSD Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: