Comunitățile de romi din Brașov, împânzite de militari, jandarmi și polițiști (VIDEO, FOTO)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov sunt în permanență la datorie, atât în misiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice, cât și pentru verificarea modului de respectare al reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgență.
Efective mixte, formate din polițiști, jandarmi și militari, actionează în sistem integrat pe raza întregului județ Brașov, pentru aplicarea măsurilor stabilite prin Ordonanțele Militare adoptate, în scopul prevenirii și limitării răspândirii COVID-19, a combaterii criminalității sub toate formele ei, precum și în vederea asigurării unui climat optim de siguranță publică.

Astfel, la data de 07 aprilie 2020, în intervalul orar 10.00-15.00, polițiștii brașoveni au efectuat o actiune cu efective în municipiul Brașov, precum și în localitățile Teliu, Tărlungeni, Zizin și Budila din județul Brașov.
Cu această ocazie, au fost verificate un număr de 243 autovehicule și legitimate 453 de persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 18.000 lei.
De asemenea, cadrele de poliție au reținut 1 permis de conducere a cărui valabilitate era expirată și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni, iar necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză.

Vă rugăm să rămâneți în casă pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: