”Comunicarea cu cetățeanul este importantă” susține primarul Coliban pe facebook în timp ce colegii săi din primărie au vrut să le interzică accesul brașovenilor în sala de ședințe a Consiliului Local

Pe facebook spune una, în realitate se întâmplă alta!

Primarul Brașovului a finalizat marile proiectele, lucrurile importante pentru comunitate, astfel că se apucă de discuții cu brașovenii pe internet. În acest sens, ”primarul exmatriculat” de la Primăria Brașov a lansat un nou canal de comunicare ”vocea cartierului”. Asta se întâmplă la o zi după ce Avocatul Poporului i-a atras atenția să nu mai împiedice accesul jurnaliștilor în sala de ședințe a Consiliului Local. Totul după ce viceprimărița Flavia Boghiu, adică subalterna sa, împreună cu câțiva colegi de la USR Brașov au insistat ca doi jurnaliști să părăsească sala de ședințe, chiar dacă acestea sunt publice. Probabil, useriștii aveau ceva de ascuns la acea ședință, altfel nu se poate explica gestul care este o premieră la nivel Brașov. Cu alte cuvinte, ei susțin că vor comunicare și transparență, dar interzic accesul jurnaliștilor la informații.

”Pentru mine, ca primar, comunicarea directă cu cetățeanul este unul dintre cele mai importante instrumente de identificare a problemelor din cartiere, dar și un mod eficient de găsi soluțiile de dezvoltare care să se plieze pe nevoile și așteptările brașovenilor”, spune pe facebook primarul Allen Coliban.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: