Comisarul-șef Sorin Susanu revine la șefia Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș

Revenire spectaculoasă! Comisarul-șef Sorin Susanu se întoarce la șefia Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș. Acesta își dorește ca lucrurile să intre într-o normalitate. Totodată, Sorin Susanu vrea ca activitatea ANPC să fie una corespunzătoare, la nivel european.

Da, este adevărat, de astăzi sunt și la Timișoara. In prezent, ma ocup si de Brasov si de Timisoara. Vreau sa facem ca lucrurile sa functioneze bine in toate comisariatele din tara. Voi fi intotdeauna aparatorul legii, al consumatorului”, a declarat Sorin Susanu, seful CRPC Brasov.

De altfel, presedintele ANPC l-a trimis pe Sorin Susanu la Timisoara tocmai pentru ca este unul dintre cei mai buni sefi de comisariate din tara.  Reamintim faptul ca în trecut, în perioada în care a fost șef al Protecției Constumatorilor Timiș, Sorin Susanu l-a luat la verificări pe fostul edil al Timișoarei, Nicolae Robu, după ce acesta a tăiat, în 2019, cablurile aeriene din Timișoara. Cei de la Protecţia Consumatorului s-au autosesizat în privinţa faptului că Robu a lăsat fără internet, cablu TV şi telefonie mobilă mii de timişoreni.

 

One thought on “Comisarul-șef Sorin Susanu revine la șefia Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Timiș

  • 4 iulie 2021 la 9:26
    Permalink

    D-le Comisar ȘEF,dumneata sub aripa de protecție a cărui ,,barosan,, ești????

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: