Coliban supărat că presa a aflat de consiliera sa ”penală” angajată pe șest. Oare îl va angaja și pe Dragnea dacă va câștiga la CEDO?

Vai, vai, vai! S-a supărat Coliban că presa tot arată neregulile din primărie și prezintă minciunelele sale din CV. În loc să explice cum de a oferit un contract prin atribuire directă, fără licitație, unui tip care a mai fost văzut ”întâmplător” lângă Coliban în campania electorală, apucături care aduc aminte de fosta administrație, primarul exmatriculat acuză presa cea ”rea” care a îndrăznit să o arate cu degetul pe consiliera sa condamnată! Bineînțeles, scuza este că s-a prescris fapta, iar femeia a câștigat la CEDO. Apropo, dacă Liviu Dragnea câstigă la CEDO, îl va angaja și pe el, nu de alta, dar condamnarea sa e cam pe aproape de fapta doamnei în cauză, doar că la Dragnea a fost cu executare.

Și la fostul consilier local Adrian Oprică fapta era prescrisă, acesta având cazierul curat. Culmea, la el a fost pentru alcool la volan, ceea ce nu avea nicio legătură cu administrația locală.  Dar ce solicitau imaculații de la USR colegilor din alianță de la PNL? Să scape de penali, inclusiv de Oprică…da, fapta era prescrisă și omul avea cazierul curat, dar mai conta pentru “oamenii noi”? Nu!

Să nu uităm de fostul primar Scripcaru, cel care în prezent nu are o condamnare. Ce a facut USR în campania electorală?

Îi cer brașoveanului Ludovic Orban, Prim-ministru și Președinte PNL, retragerea sprijinului politic acordat lui George Scripcaru în alegerile pentru Primăria Brașov” a spus actualul primar Allen Coliban în campania electorală. Deci, o persoană condamnată poate fi angajată la Primăria Brașov fără probleme, dar unul care este doar cercetat, nu are voie nici măcar să candideze. Ce dublă măsură are primarul userist…

Coliban spune că prin acest subiect se mută atenția de la RIAL, dar nu iese să explice brașovenilor cum de are o armată de consilieri plătiți din bani publici, și ce mai face el dacă are atâția trepăduși, ce rol mai are în afară de a se juca de-a vloggerul? Referitor la RIAL, clar că lucrurile nu merg bine, dar, în același timp, toată lumea știe că dacă ai găuri la o instituție, nu te apuci de înființat posturi de șefi, așa cum a procedat el. Plus că, omul ”fură curent” și referitor la cifrele privind gaura de la societatea subordonată Primăriei Brașov. El spune o cifră, directorul adus tot pe bază de ”partid” susține alta. Deci pe cine să creadă brașovenii?

Poate explică brașovenilor și ce s-a întâmplat cu PNRR-ul și spitalul regional cu care “absolventul” se lăuda prin ziarele centrale, deși nu era nimic sigur atunci, drept dovadă că totul a rămas în aer, la nivel de vorbe.

Nu ar strica nici câteva detalii despre sumele colosale cheltuite de primar pe avocați în disputa sa cu firma P&P, cea care a administrat parcările din Brașov. Nici nu a început bine procesul și s-au plătit deja aproape 100.000 de euro… Ciudat că primarul este atât de supărat pe o anumită parte a presei care, de fapt, înseamnă mai toate ziarele din Brașov, cu mici excepții. Poate explică Allen și cum stă treaba cu transparența mult promisă, pentru că în declarațiile de presă nu spune nimic de oamenii angajați pe “furiș”, cu ”manta”, prin Agenția Metropolitană. Ar fi bine să-i prezinte presei pe lângă doamna condamnată și reabilitată și pe expertul în tik tok sau pe cel în fotografie, de exemplu. Bineînțeles, primărelul de Brașov nu a explicat cum tot sunt angajați acești oameni pe ușa din dos a instituției, fără concurs, fără selecție, mai rău ca pe timpul lui Scripcaru. Dar el e supărat că presa l-a prins cu minciunelele, cum a fost de exemplu cea din CV, când s-a dat absolvent, dar el era de fapt exmatriculat. Supărat și că presa tot arată cum ajung toți ciudații pe posturi bine plătite din Primăria Brașov…

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: